Скандално известният певец Атанас Колев в сензационно интервю пред DAILYPRESS-bg.com: Имах любовна връзка с Мария Илиева, правил съм секс с нея!

Откликнах на интимните й желания, шоубизнесът е фалшив и измамен!

0
9892
Снимка/източник: dailypress-bg.com

Атанас Колев е млад аренби изпълнител от Варна. Момчето се прочу преди години, когато зае второто място на финала в музикалния формат „Х фактор“.

Наско не се занимава само с музика.

Той учи в родния си град специалност „Медицина“.

Наско работеше известно време с поп звездата Мария Илиева.

Тя беше негов продуцент, имаха общи проекти, а медиите непрестанно ги спрягаха за любовници въпреки огромната разлика във възрастта.

Преди няколко месеца Наско публично заяви, че е прекъснал отношенията си с Мария, след като певицата се е опитала да подлее вода на амбициите му и да го заличи от музикалния шоубизнес.

Интервю на Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС 

Image result for атанас колев

– Атанас, след време на затишие преди дни пуснахте най-новото си парче „Хей Мами“ и най-интересното пърче „Честно и нечестно“ което вече се радва на интерес от феновете. В текста ясно говорите за трудностите, които срещате, откакто сте в музикалния шоубизнес. Какво ви разочарова най-много?

– Не мога да си избера нещо конкретно. То си е цял един свят – фалшив и измамен. Как да си избера?! Разочароваха ме толкова много неща, за толкова много ме излъгаха, че не бих могъл да отлича само едно. Това е мръсна работа!

– Казваш ми, че много приятели са те предали. Очакваше ли подобни неща?

– Донякъде очаквах, но когато започна всичко това, бях само на 16 години. Сега, обръщайки се назад, си давам сметка колко наивен съм бил. Не съм подозирал дори какво се случва в действителност. И много хора са се възползвали от тази моя наивност.

Image result for атанас колев

– Написа преди доста време във фейсбук, че вече не работиш с твоят продуцент Мария Илиева и че по нейна вина твои песни са махнати от сайтовете за видеосподеляне. Какво точно се случи? Защо така обиден?

– О, ама аз никак не съм обиден Теди и го знаеш! Просто разбрах какво се случва в действителност и реших да поема нещата в свои ръце. Оттам нататък те си избраха как да процедират и да постъпват, това си е тяхна работа. Няма да бъда обиден от тези хора.

– С Мария работи заедно дълго време, имаш и с нея общо парче. Защо изведнъж тя се обърна срещу тебе?

– Този въпрос към нея трябва да го зададеш ти поне знаеш как! Не знам със сигурност какви са мотивите й потърси ги.

Related image

– Изпитваш ли притеснения, че тя може да ти попречи и в бъдещите проекти? И как ще коментираш слуховете, че ти прави мръсно, тъй като не си откликнал на интимните й желания към нея?

– Тя вече е предприела някакви действия в тази посока да ми пречи по пътя на музикалното ми развитие. Само дето аз не съм притеснен! А на интимните желания откликнах, така че сигурно не е заради това (смее се).

– Сам ли работиш в момента, или имаш някакъв екип със себе си?

Related image– Абсолютно сам работя в момента. Разбира се, имам хора, които са до мен, съветват ме, помагат ми, но те нямат нищо общо с обичайните заподозрени.

– Името ти се прочу след участието и второто място, което заехте в „Х фактор“. Какво мисли, че ще стане след края на шоуто?

Image result for атанас колев– Честно казано, беше ми толкова чуждо всичко това, че не знаех изобщо какво да очаквам, но със сигурност не очаквах чак такива неща, каквито ми се случиха. Някои от тях дори фантазията не ги побира!

– Казвал си ми, че от музика в България може да се правят пари и човек да живее добре. Още ли смяташ така?

– Да, още смятам, че е възможно. Има не един пример за това, но трябва да се постараеш да няма кой да ти усуква врата! Започнах да работя точно в тази посока. Надявам се да имам успех.

– Алеск Благодаря ти!

– И аз на тебе!Image result for атанас колев

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук