СКАНДАЛНО! Красен Кралев и негови приближени крадат милиони от Двореца на културата и спорта

1
1810

„Загриженият“ за чистачките Бойко Методиев Борисов, който сътвори шербетен пиар с чистачките на Летище – София, ако си спомняте, размаха метла, с която се закани да измете корумпираните. Колко да ги измете? И като как да „измете“ СОБСТВЕНИТЕ СИ „КАСИЧКИ“?

И за олигофрените във Варна е ясно като бял ден колко МИЛИОНА СЕ ОТКРАДНАХА ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ РЕМОНТ НА ДВОРЕЦА НА КУЛТУРАТА И СПОРТА ВЪВ ВАРНА, който продължава да „тече“, като там бачкат ЗАТВОРНИЦИ! Ремонт, възложен, БЕЗ КОНКУРС ИЛИ ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА, на любимата фирма НА ПРЕМИЕРА НА АВЕРА МУ „ВИЧО“ – „ХИДРОСТРОЙ“.
За да може да се краде на воля, за шеф на Двореца на културата и спорта бе ръкоположен ЧОВЕК НА КРАСЕН КРАЛЕВ – дебеловратият правач на избори на Бойко Методиев Борисов, набутан и като спортен министър – Минко Христов. Семпъл, но послушен.
Във Варна обаче НЯМА ПРОКУРАТУРА, КОГАТО ИДЕ РЕЧ ЗА КРАЖБИ, ДАЛАВЕРИ И ТОТАЛНА КОРУПЦИЯ ПО ВЛАСТОВИТЕ ЕТАЖИ НА МОРСКАТА СТОЛИЦА.
През месец декември 2015 година човекът на Красен Кралев – Минко Христов сключва договор с фирма „Вики комфорт“ с предмет на дейност почистване на Двореца на културата и спорта – Варна. Договорът се крие, не е публичен, и е СКЛЮЧЕН БЕЗ ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА И БЕЗ НИКАКЪВ КОНКУРС. ДИРЕКТНО. Така му „наредили“ на въпросния Минко Христов.
Преди да бъде сключен въпросния НЕЗАКОНЕН ДОГОВОР, осем дългогодишни служителки, които чистят Двореца на културата и спорта – Варна, са уволнени. Няма тън-мън, за да се набута частната привилегирована фирма.
Договорът е на цена – 10 000 лева на месец! Иначе, за сведение на авера на Бойко Методиев Борисов Двореца на културата и спорта е на загуба – последната година е отчетена загуба от 300 000 лева!
За още по-голямо сведение на лицето премиер Бойко Методиев Борисов, Двореца на културата и спорта – Варна разполага със собствено пълно оборудване на почистване на залата. Откакто обаче „чисти“ въпросната набутана частна фирма „Вики комфорт“, тя „вади“ за чистене амортизирана машина, поне на 10 години, която преди седмици се е наложило да бутат куп служители на Залата, защото се е спихнала. В същото време ДКС – Варна разполага с чисто нова машина за почистване, която събира прах след уволнението на служителките, които са чистили с нея.
Освен определените 8 000 – 10 000 лв. на месец по договора сключен БЕЗ ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА, на частната фирма ще се плаща, разбира се, и извънредно за събития свързани с ДКС – Варна, както и с Летния театър, който е под шапката на Двореца.
Хайде сега, да те видим, Бойко Методиев Борисов, ще арестуваш ли сам себе си заедно с Красен Кралев, „Вичо“ и останалата компания от ДКС – Варна?!

Afera.bg

1 коментар

  1. Супер забавно четиво писано от една неадекватна пияница.
    Ако имате претенции за сериозна медия, то яко сте сгафили пътя, по който да тръгнете.
    Интересно защо Томова така яростно се опитва да очерни името на една от най-добрите фирми в сферата на почистването в цяла България?! Или й свършиха мангизите и търсим кого да изнудим или питето за закуска бая й е размътило мозъка 😉

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук