СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСТВА! Два сигнала в МВР за побоя над репортер в БНР от роднина на Силвия Великова – разследват екшъна в нюзрума на „Хоризонт“

0
226

Разследване тече за побоя на репортера от БНР Добромир Видев, който преди три дни бе нападнат и бит в нюзрума на програма „Хоризонт“. Той бе набит от девера на скандалната журналистка Силвия Великова – Добрин Йотов, заради това, че не е съгласен с политиката на кликата соросиди в националното радио.

До МВР и сътветно до разследващите органи са постъпили два сигнала. Единият е от 112, на който битият репортер Добромир Видев се е обадил от радиото. А другият е от службата на МВР в „Пирогов“, където битият журналист е отишъл да се прегледа и да си извади медицинско, които постъпват в Института за спешна помощ.

Това научи ПИК от отлично информирани източници от МВР.

В момента деверът на Великова пердаши несъгласните, но колеги на най-ухажваната от премиера Борисов радиожурналистка си спомнят, че добре се е скатавал по време на тежка семейна драма между Великова и втория й съпруг и негов брат Деян Йотов.

В БНР Деян се води редактор, но преди да акостира с енергичното застъпничество на Великова там, е работил като отговорен секретар в „Труд“, което няма общо с журналистиката.

След като вестникът преминава в ръцете на Петьо Блъсков, новият главен редактор с облекчение се отървава от него.

Деян Йотов се загнездва в националното радио, на което Великова очевидно гледа като на бащиния, разширявайки семейното й присъствие там.

Много странно се получава – коментират в БНР. Когато никой не закача Великова, всичко в радиото е наред. Но ако я закачат, в радиото веднага настава криза. И сега така се получи – уж имало кризаслед идването на новото ръководство, но никой не беше чувал за тази криза, докато не закачиха Великова. Явно има криза, но тя не е в ръководството на БНР, а в главите на някой хора, които са обсебили радиото и гледат на него като на дойна крава“, коментират възмутени журналисти от националното радио.

Всички са много учудени и защо групата на Великова отказа да седне на една маса с ръководството пред СЕМ, за да се види чии аргументи са по – справедливи.

„Просто е необяснимо защо положението наедна репортерка може да поставя на крта събитията в БНР. И защо, като е недоволна, не отиде да работи в частна медия, а дори когато работеше в частна телевизия, пак си държеше топлото местенце в националното радио“, коментират напълно странични за скандала в БНР хора, които от години работят там и твърдят, че е истинско безобразие озверели роднини от соросоидната банда да бият свои колеги.

ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук