Скандал: Бирмата шамаросал Алисия, защото му изневерила с…

0
2067

Фолк певицата Алисия е била публично пребита от вече бившото си гадже Георги Станоев – Бирмата. Изпълнилката от Вакарел е изяла няколко плесника от ревния мъж преди свое участие в Благоевград, пише „Уикенд“.

Свидетели на сеира станали стотици хора. Певицата, ступана пред десетки хора в югозападното градче, отмени участието с лъжата, че е паднала по стълбите. Малко преди изпълнителката да започне да пее в нощния клуб, пернишкият бизнесмен влетял с двама от охраната си и почнал да й крещи пред смаяните посетители. Милионерският наследник започнал да обвинява доскорошната си половинка, че спи с шофьора си. „Знам, че се чукаш с него, всичко разбрах. Докато си била с мен, си имала връзка с него! Как може да паднеш толкова ниско“, крещял обезумелият баровец. След скандала пред погледите на много присъстващи Бирмата я дръпнал настрана, където започнал да налага крехката брюнетка с шамари, пише изданието.

След ударите на пернишкия милионер Алисия паднала на земята. Въпреки това той продължил да крещи на певицата, която криела главата си с ръце от страх боят да не продължи. Алисия си извадила медицинско с цел завеждане на съдебно дело, но майката на Бирмата, с която са приятелки, се е опитала да я разубеди. Певицата се оправдала за пропуснатото участие, като казала, че е паднала и е ударила главата си.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук