Скандал! Валери Симеонов изригна: Ветото на президента е национално предателство в името на собствени политически амбиции

0
1547

„Честно казано, очаквах точно такова негово решение“, каза лидерът на НФСБ

„Решението на президента да наложи вето върху Изборния кодекс е национално предателство в името на собствени политически амбиции“, коментира лидерът на НФСБ Валери Симеонов връщането за ново обсъждане на разпоредбите за гласуване в чужбина в интервю за „Фокус“.„Честно казано, очаквах точно такова негово решение – напомни Симеонов – Цялата тази акция на вдигане на шум ужким от нашите сънародници в чужбина, а всъщност организирана от 5-6 човека, беше за да се „подготви почвата” за едно „обяснимо” на пръв поглед решение на българския президент под предтекст „ето, на, българите в чужбина негодуват, аз няма как да не се погрижа за техните интереси”.

„Поведението му беше очаквано, но ако ме питате как бих го характеризирал – по-никакъв начин, освен като национално предателство в името на собствени политически амбиции. За мен няма никакво съмнение, че Плевнелиев подготвя кандидатурата си за втори президентски мандат”, прогнозира лидерът на НФСБ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук