Скандал в Реформаторския блок! Даниел Вълчев избухна в ефир: Газовете и киселините на Радан Кънев не са дъха на демокрацията!

0
1449

Даниел Вълчев от РБ избухна в ефира на БНТ днес, очевидно раздразнен от неспирните въпроси за поведението на Радан Кънев и другите депутати от Реформаторския блок, които без да питат Певнелиев го издигнаха за кандидат за президент. Радан Кънев заприлича на човек с лошо храносмилане – или имаш киселини и целият свят ти е крив, или имаш газове и никой не иска да седне до теб. Това не е дъха на демокрацията, отсече Вълчев, известен с пипеприливия си език. Той все пак каза, че има приятели в ДСБ и ги уважава, но председателят им се държи като пострадал от стомашна болест.

Очевидно киселините са намалели, тъй като в последно време не се забелязва ярост у Кънев, може би заради честите отпуски, които си взима. Но май другите газове са му в повече, че дори приятелката му Татяна Дончева, която беше специален гост на конгреса на ДСБ, не пожела да застане до него при издигането на кандидатурата на Плевнелиев. А пък самият президент побърза да се разграничи и, както каза Вълчев, така го издигнаха Плевнелиев, че той се отказа.

В ступор от голямата амбиция на Кънев да се кандидатира за президент и първи партиен ръководител на всяко нещо и да стане главатар на РБ, съпартийците му дори не смеят да споменат някакви имена за президент. Ще взема да ви кажа име, после Радан Кънев да го издигне и човекът да се провали, както се получи с Плевнелиев, отговори остро Вълчев на въпрос дали все пак реформаторите имат номинация./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук