Скандал на Боровец: Защо Жени Калканджиева остана на сухо на Нова година?

0
1439

Жени Калканджиева и певицата Йоана Захариева останаха на сухо навръх Нова година. Двете, заедно с компания приятели, били на хотел в Боровец, за да посрещнат празника. Каква била „изненадата“ обаче, след като в 14 часа на 31 декември спряла водата.„Казаха ни – до час-два водата ще дойде. И аз се успокоих. Дадоха ни туби с минерална вода, но това не е като да си вкъщи – да я излееш в леген и да я стоплиш например“, коментира Жени.

Йоана на свой ред заяви, че празникът й бил тотално провален заради този проблем.

Калканджиева допълни, че проблемите в Боровец не са само през зимата. „През лятото пък газим изпражнения, с извинение“, заяви тя.

Жени останала три дни в Боровец, като през цялото време хотелът й бил без вода. Калканджиева коменитра, че с подобен проблем никой от прецаканите заедно с нея чужденци няма да се върне в курорта в бъдеще.

По телефона инж. Венцислав Тодоров, ръководител район „Самоков“ към „ВиК“ ЕООД – София обясни, че аварията не е била извънредна, а проблемът ще продължи, тъй като тръбите не достигат и се претоварват. Работи се по проект за оптимизиране на структурата на водоподаването. Кметът на Самоков Владимир Георгиев пък заяви, че към настоящия момент общината има подготвен проект и отдавна е заявено, че ще се търси по всякакъв начин финансиране. /БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук