Скандал: Служител разкри за огромна гнусотия в хотел в Китен с 5 ромки в кухнята

0
1843

Гнус и ужас в хотел в Китен разкри служител, който буквално е скандализиран от това как се обслужват клиентите. Една и съща храна се сервира в продължение на цяла седмица, а се изхвърля едва, когато нещо започва да мирише на развалено, пише 22 годишният Иван Дончев от Киев.

През юли 2017 година той е имал късмета да работи в обекта, отдалечен на 150 метра от брега, пише „Телеграф“. Иван е споделил рецензията си в украинския сайт „Турправда“, като е прикачил доста снимки и завършва с апел:

„Не ви съветвам да отидете в този хотел, ще си развалите отпуската“. Дончев е от стотиците чужденци от Украйна и Молдова, които запълват празнините в туристическия бранш у нас. Работил в хотела от 3 до 31 юли. „Бях направо в шок, когато видях какво се случва в кухнята. В нея цари пълна антихигиена. Още в първия ден ме оставиха да работя там и работих, без да съм минал медицински преглед“, обяснява младежът. Разказва, че в мястото, където се приготвяли ястията всичко ровят в храната без ръкавици и без шапки. Кухненският персонал бил от 5 ромки, които изглеждали мръсни, но пък работели по 16-20 часа в денонощието. Храната била ту недоварена, ту преварена.

„Шефът икономисваше от всички, веднъж когато изхвърлиха развалена салата, наруга готвачите. Чиниите и чашите са мият без препарат, после се излъскват със салфетки. Със снимки Иван показва как тубите за диспенсерите с „минерална“ вода се пълнят директно от крана. Шефът им казвал да наливат твърдият алкохол от някакви туби, а според младежа изобщо не било ясно какъв е алкохолът. Бирата била разредена с вода.

„Изпивах по 3-4 литра на ден и дори не ме замайваше“, разказва от личен опит украинецът. „Имат добри връзки с полицията и затова нямаше нито една проверка, няма ги в booking и не може да оставите рецензия за тях, въпреки че е много мръсно“, обяснява младежът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук