Скандал! Собственичката на хотел, в който бе арестуван човек на Златко Баретата, напира за кмет!

0
2057

Добринка Бацанова се смята за недосегаема, синът й я ползва за чадър

Собственичката на хотел „Бац“ в Петрич, в който през 2010 година бе арестуван приближения до Златко Баретата – Иван Величков-Горублянския, се гласи за кметския престол на Петрич, разкриха пред БЛИЦ наши източници.

Става въпрос за небезизвестната Добринка Бацанова, която притежава цяла корона от имоти в Петрич.

Вече няколко години Бацанова безуспешно се опитва да излъска имиджа си с напудрени благотворителни събития, но нейните съграждани никога няма да забравят екшъна в хотела й, когато бе задържан един от знаковите тартори на бандата за дрога „Фирмата“.

Докато Иван Величков-Горублянския се е излежавал в хотела на Бацанова, той е бил обявен за издирване по съмнение, че е съпричастен към няколко от знаковите убийства в София, включително и за разстрела на радиоводещия Боби Цанков.

Още по-скандалното е, че според информация на медиите от Пиринския край, Иван Величков-Горублянския не е бил официално регистриран в хотел „Бац“, както повелява закона.

Потърсена за коментар след задържането на опасния бандит, Бацанова се прави на приятно разсеяна и твърди, че няма какво да добави по скандала.

Името на Бацанови гръмна в медиите преди дни, когато стана ясно, че ГДБОП извършва масирана проверка в семейната им кабеларка „Бац“ по съмнение, че извършва нерегламентирано разпространение на услуги – пиратство и кражба на интелектуална собственост.

Синът на Добринка – Димитър на няколко пъти се опитвал да използва майка си като чадър от проверките, като парадирал колко са богати контактите й.

Подобно на майка си, Димитър Бацанов също влезе в обръщение, но с още по-голям скандал. През 2014 година той предизвика катастрофа край Кресненското дефиле, в която едва не загина млад мъж.

Въпреки силните позиции на Бацанови в Пиринския край, Димитър бе осъден да плати 1000 лева глоба и дълго време остана без книжка.

През последните дни из Петрич пълзят упорити слухове, че Добринка Бацанова се е прицелила в кметския стол на града, за да придобие власт, с която да се почувства недосегаема.

По този начин тя се надявала, че проверките срещу кабеларката ще спрат и тя отново ще може да върти игрите си, категорични са нейни съграждани.

Според тях към момента шансовете на Бацанова да бъде избрана за кмет клонят към нула.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук