СКЛЕРОЗАТА СЪСИПА НИКОЛА АНАСТАСОВ – НЕ ПОМНИ КОЙ Е

0
2048

Любимецът на поколения българи Никола Анастасов е получил мозъчен удар. За щастие на всички свои почитатели и семейството си комикът е претърпял по-леката форма на инсулта. Това станало преди няколко месеца, но в момента Анастасов отново бил с разклатено здраве. След операцията той почти не можел да говори, а лекарите продължавали да го изследват, тъй като състоянието му не било добро.
Вече месеци след този неприятен случай семейството на актьора е доста притеснено. Не стигало това, ами състоянието му продължавало да се влошава. Анастасов забравил кой е, ударила го сериозна форма на склероза и нещата не отивали на добре, споделя жена от семейния му кръг пред наш репортер. Редакцията ни обаче я крепи надеждата, че чудото ще се случи и господин Анастасов ще пребори тежкото си здравословно състояние. Вярваме в това и го желаем от сърце.
Що се отнася до предишния живот на Никола Анастасов, той си има своите тайни пороци, от които вече не се стреми да избяга. 78-годишният актьор пафка по кутия цигари на ден и е убеден, че няма как да спре с тях. Заради своята емоционална природа самият актьор Никола Анастасов признава, че обича вечер да се кротне с едно питие в ръка. Тази негова слабост обаче се контролира зорко от съпругата му Мария Косева. Тя строго следи табутата на лекарите да бъдат спазвани от непокорния й съпруг.
Навремето комикът бил доста ревнив. Брачната му половинка често отсъствала от семейното гнездо и гастролирала в различни градове на страната. В един момент съпругът й я помолил да си остане вкъщи и като истинско семейство да си създадат потомство. Влюбена в него, Мария го послушала и родила две деца на Никола Анастасов и започнала да се грижи единствено за тях и семейното им ложе.
Актьорът от комедийната постановка „Криворазбраната цивилизация” никак не бил послушен на младини. Самият той разказва преди време, че когато работел във Варненския театър хлътнал по колежка, която била семейна. Тя също отговорила на страстните му чувства, но шефът на театъра разбрал за аферата му и бил шута на Никола Анастасов. Това обаче се оказал повратен момент в кариерата му и по-късно театралът си намерил работа в Сатиричния театър в столицата.
В момента талантът Никола Анастасов е подложен на пълни изследвания от страна на лекарите, които търсят начин да му се помогне. Колегите му стискат палци и се молят артистът бързо да се стабилизира и да стъпи на крака.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук