Слави Трифонов вдигна глава: Работя с хора, много по-кадърни от сегашните управляващи!

0
1346

Уважаеми сънародници, както бях обявил, аз проведох лични, индивидуални срещи с всеки един от тези, които избрахме на последното събеседване. С тях вече подготвяме конкретни стъпки, които в практичен срок могат да се приложат и да доведат до реална промяна в най-важните сектори на обществения живот. Сектори, които засягат всеки един български гражданин – като здравеопазване, икономика, финанси, туризъм и т.н.
Истината е, че сред тези българи, с които се срещам и работя, има хора, които могат да бъдат далеч по-адекватни от сегашния, така наречен, политически елит в законодателната и изпълнителната власт.
Междувременно при мен продължават да пристигат много писма от наши сънародници от България и чужбина, които искат да се включат в тази инициатива.
Затова на 13 и 14 май (неделя и понеделник), заедно с уважаваните от мен колеги – доктор Иван Нинов, професор Атанас Раденски и доктор Йордан Бъчваров, ще проведем второ събеседване с тези образовани българи, които заявиха желание да участват в промяната на политическата система.

Слави Трифонов, „Фейсбук“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук