След разговора с най-близкия си човек: Алекс прави немислимото! (изправи на нокти екипа на Вип Брадър – шокът е огромен)

0
1999

Алекс Богданска понесе повече от тежко телефонния разговор със своята родителка!

Невиждан обрат разтърси не само Къщата на Вип Брадър 2017, но и екипа на формата. Причината за хаоса е Алекс Богданска, която само след броени часове трябваше да стане булка. Манекенката нямаше търпение да се врече във вярност на любимия си Даниел Петканов.

При това не само в рамките на мисията “Моята голяма луда българска сватба”, а съвсем реално. Припомняме, че Алекс и Дани лично помолиха Големия брат да им позволи да сключат брак наистина, а не само за пред камерите. Той прие, но тъкмо, когато подготовката вече приключваше, се случи неочакваното.

Снощи Алекс Богданска поиска да проведе телефонен разговор с родителите си, за да ги покани официално да споделят щастието й. “Мамо, не знам дали се гордеете или се срамувате от мен в момента, но съм щастлива. Много съм щастлива и искам да ви поканя на сватбата ни с Дани, която ще е утре в 16 часа, тук в Нови хан”, сияеща сподели Алекс Богданска.

Но думите на тази, която я е родила, я сринаха със земята. Родителката й категорично отказа двамата с баща й да присътват на този “фарс”. И се опита да убеди щерка си, че прави най-голямата грешка в живота си.

“Знаеш, че винаги сме зад теб, маме. Но не и този път, не и сега. Действаш като 12-годишна тийнейджърка и не мислиш. Да, сега всичко е розово, но този измислен свят в Къщата ще свърши. Какво ще правите после?! Излезте и поживейте заедно, пък тогава го мислете. Ти забрави ли какво преживя миналата година и докъде стигна в отчаянието си”, нареждаше родителката на Александра Богданска.

Алекс рухна още в ефир, а Даниел Петканов я прегръщаше, без да може да обели и дума. Скоро след разговора със своята майка обаче, Алекс Богданска направи немислимото. Тя разтърсила Къщата с решението си да няма сватба. Но не само истинска, а никаква.

“Да, този път аз ще проваля мисията, защото любовта и щастието ми не са игра. Няма да избирам между любимите си хора. Искам да бъда с Даниел, но да го направим обмислено и истински. Щом няма да се оженим реално сега, няма да го правим и на шега. Няма да си играя с най-важните неща в живота си”, категорична била красавицата, разкриха източници от кухнята на медията.

Дали все пак Биг Брадър ще съумее да я убеди в противното и да я накара поне да изпълни мисията. Ще наложи ли Големия брат жестоки наказания в противен случай и как ще реагират останалите съквартиранти. Всичко това ще разберем от следващите епизоди на Вип Брадър 2017.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук