СЛЕД ТИБЕТСКОТО МЪЛЧАНИЕ! Елена Паришева с шокиращо признание: Направих аборт в четвъртия месец, беше ужасно и за мен, и за Ивелин

0
1613

Певицата ридае при спомена за кариерата си

След дълги години на абсолютно мълчание, фолк дивата Елена Паришева най-после събра смелост за публична изява. Тя даде съвместо интервю с мъжа си – футболистът Ивелин Попов навръх Ивановден, когато той има личен празник.

Пет години ме преследваше, аз отказвах да говоря с него. Дори съм молила хора от охраната си да му кажат, че няма да го поздравя с песен. Да не говорим, че в началото на ухажванията му аз имах сериозна връзка, сподели Паришева.

Красавицата, която беше на върха на славата си, когато се оттегли от сцената, разказа, че се разделила с гаджето си, когато решила да удостои Попето с внимаето си. И за изненада на всички, накрая, когато той я помолил за плакат с автограф, тя написала брачно предложение върху хартията. Беше съвсем спонтанно, не знам как го направих, връща лентата назад блондинката.

С днешна дата Елена Паришева е усърдна домакиня и майка на две деца. Не крие обаче, че музикалните изяви много й липсват и се просълзява всеки път, когато е на стадиона и си спомни за големите си концерти. В моментите, когато й се пее, го прави, но само вкъщи, и по-често, за да радва децата си.

Хубавицата призна за първи път за един от най-тежките моменти в иначе безоблачния им семеен живот – наложило й се да направи аборт в четвъртия месец, тъй като лекарите открили, че плодът има много рядко срещано увреждане и няма да може да оцелеее.

Този тежък период съвпадна с мача ни с Малта през 2014 г. в който Ивелин пропусна дузпата. Тогава го засипаха с обвинения, без никой да знае през какво преминаваме.

Но разказвам това, за да може и обикновените хора да разберат, че такива трудности се случват на всички – дори на известните, и се преминават въпреки всичко, допълва Елена Паришева.

Не съм заточена от мъжа си, през годините съм си мислела да запиша нова песен, но не искам това да е самоцелно. Взех пример от големите звезди и слязох от сцената на върха на славата в момента, когато публиката искаше още, разказва още Елена Паришева.

Певицата и футболистът са категорични, че не искат да обременяват наследниците си със слава и крият от тях всички награди и отличия – и в сферата на музиката, и в спорта. Не сме с болни амбиции за децата си, казват звездните родители на син и дъщеря.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук