Слънчево в четвъртък и петък, облачно през уикенда

0
136

Времето в четвъртък продължава да се затопля. До обяд на много места в низините ще има сутрешни мъгли, а в Предбалкана са възможни и слани. Минималните температури ще са между 1 и 7 градуса.

Видимостта бързо ще се подобрява. През деня ще бъде предимно слънчево и топло. Максималните температури ще са в интервала 17-22 градуса.

Времето в планините ще е подходящо за разходка. Ще е предимно слънчево, леко ветровито, с максимални стойности на термометъра от 9 до 18 градуса.

Слънце ще грее и по морето. Вятърът ще е до умерен от южната четвърт, а вълнението на морето ще бъде около 1-2 бала. Максимални температури: на въздуха – от 17 до 20 градуса, на морската вода – между 15 и 17 градуса.

От тази седмица остава само още един ден, в който ще се радваме на слънце. Това е петък, когато в повечето райони на страната температурите ще надвишават 20 градуса в най-топлата част на деня. Условията за мъгли в сутрешните часове остават, но те ще се разсейват преди обяд.

Облаците скриват слънцето в събота. Времето ще остане сравнително топло, макар прогнозираното слабо понижаване на температурите. Сериозно застудяване обаче се очаква в неделя, когато ще бъде и дъждовно.Sinoptik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук