Слънчев ден, вятърът утихва

0
69

В сряда ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен запад-северозападен вятър, който по-късно през деня ще започне да се ориентира от югозапад. Максималните температури ще бъдат между 1 и 6 градуса, в София – около 1 градус.

Атмосферното налягане ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за януари.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен северозападен вятър, който вечерта ще започне да се ориентира от югозапад. Максимални температури на въздуха: 3-5 градуса. Температурата на морската вода е 7-8 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, но след обяд ще отслабне.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа силен и бурен северен вятър, който през деня ще започне да отслабва. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 0 градуса, на 2000 метра – около минус 5 градуса.

В четвъртък вятърът ще е от запад-югозапад, до умерен. Дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 5 и 10 градуса. През по-голямата част от деня ще бъде предимно слънчево. Към вечерта и през нощта срещу петък облачността ще се увеличи и в петък ще бъде облачно. От запад на изток ще превали сняг. С умерен до силен вятър от северозапад ще нахлува студен въздух и температурите бързо и чувствително ще се понижат.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук