Смях в ефир! Митьо Пищова гордо заяви: Ще ходя по анцуг на президентската кампания! С ГЕРБ се родих, с ГЕРБ ще мра!

0
664

Бойко Борисов за мен е най-добрият човек и ръководител в държавата, обяви кандидатът за „Дондуков 2“

„Митьо Пищова кандидат за президент на селяните в България! Ще ходя по анцуг и на президентската кампания. И на официални срещи пак така. Най-важните неща са гербът на България и сърцето“. Това заяви в ефира на Нова телевизия кандидатът за президент Митьо Пищова. 

„Реших да се явя за кандидат-президент, защото виждам, че държавата е един хаос. Митьо Пищова ще каже истината. Бях година и половина тежко болен, на легло. Ясно ми е, че няма да спечеля. Важното е, че ще разкрия всички неща за много кандидати, за да види България какво представляват. Единственият чист кандидат ще бъде от ГЕРБ. С ГЕРБ се родих, с ГЕРБ ще мра.

„Предполагам, че ще взема 3,5 %. Не ми трябват пари, не го правя за това. Имам добри богати приятели. Дадоха ми много пари. за да ме излекуват. Пари нямам, но ще ходя да целувам хората. Моята кампания ще бъде по всички български села на България. Ще вдигна пенсиите с 30%, ако стана президент!

„Сега ще разбуня духовете, да осъзнаят хората. Да осъзнаят, че живеем в много измислен свят. Мога да похваля само министър-председателят и правосъдието. Там няма грешка“!, категоричен бе шоуменът.

„Моят приоритет е да защитавам старите хора, сираците. Аз не съм красив, но съм обичан и хората ме ценят. По принцип президента нищо не прави. Ще слушам Борисов, той за мен е най-добрият човек, най-добрият ръководител в държавата.

Искам да храня хората с топли кебапчета, топли питки. Аз се храня вече само здравословно. Бизнес нямам, пенсионер съм. Живея от приятели, гаджета нямам. Свършиха палавите истории. Сашка Васева ще пее, ще помага, ще идва по всички села. Тя не иска да бъде вице, защото се притеснява да не я плюят“, разкри „любимецът на народа“.

В края на предаването Пищова се срещна и със своето вице – Радо Шишарката, който запя духовито: „Обичам шопската салата, ракия ледена да пия“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук