Смях голям! Десислава Атанасова завеждала дела на Бойко Борисов за клевети и фалшиви новини

0
1360

Народният представител от ГЕРБ ще съди медии за невярна информация

Народният представител от ГЕРБ Десислава Атанасова ще заведе дела срещу медии, които, по думите ѝ, са я оклеветили. Бившият здравен министър написа във Фейсбук обяснение, че не е спирала Аналгин хинина у нас.

„В последните седмици името ми беше замесено в множество фалшиви новини и бях сочена за ВИНОВНА за „спирането“ на лекарствен продукт Аналгин Хинин. Получих официален отговор от г-н Кирил Ананиев – министър на здравеопазването. Прилагам го, както и текста на зададения от мен въпрос в рамките на писмен парламентарен контрол. /налични и на сайта на НС/.

Надявам се, че мнозина от фб приятелите ми ще го споделят, за да се противопоставим заедно на спекулациите по темата. П.П. С „медиите“, които си позволиха да тиражират невярна информация, ще се видим в съда“, съобщи в социалната мрежа Атанасова.

Специално за Дуловската съчма, която незнайно как е попаднала в Парламента искаме да и съобщим, че първоизточник на новина е нейният шеф Бойко Борисов, който на няколко пъти пред различни медии в България и дори по време на Брифинг с щаба, заяви, че Аналгин Хинина в България е забранен през 2012 година, а министър на Здравеопазването в България е точно тя тогава, така че заповедта следва по думите на Борисов да я подписана точно от нея. Така че да отида и да му завежда дело първо на него за фалшивите новини, които създава!

Източник: /News24sofia.eu

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук