Снимката на годината: Мегз се разголи изкусително отзад за първи път, дупето и катерицата пръскат, хейтърите я попиляха (СНИМКИ 18+)

0
2330

Топ дизайнерката Мегз напоследък изглежда по-добре от всякога. След излизането си от Къщата на големия брат Каканашева си обеща да се научи да се грижи за себе си и изглежда се справя чудесно с това си обещание, пише Хот Арена. Вчера хубавицата пусна най-новия си проект – нова линия бельо.

Най-интересното е, че този път Мегз е решила да не се доверява на познатите ни еротични модели – плейбой изкусителки и сама е намерила смелост да застане полугола пред камерата. На един от кадрите дори за пръв път се вижда добре и дупето на дизайнерката.  Носителката на златна игла се справя идеално и с ролята си на модел и е по-красива от всякога пред камерата.

Каканашева събра много суперлативи и комплименти за идеалната си фигура. А мнозина заключиха, че е сложила родните ни плеймейтки в малкия си джоб. Други пък като Нора Недкова и Гентиана Халити изревнуваха от това, че МЕГЗ си позволява да влиза в ролята на модел и скоро може да им вземе хляба и побързаха да заключат, че с пари и фотошоп всеки може.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук