СНИМКА: Веско Маринов е истински Казанова – въртял любов с каката на Миро, има шанс да му е баща?

0
1511

Певецът Веселин Маринов е бил гадже на каката на колегата си Миро. Това издаде по-младият от двамата в ефира на предаването „Като две капки вода“, където той имитираше образа на изпълнителя на „Горчиво вино“.

След като приключи изпълнението на Миро, Веско Маринов взе микрофона и започна коментара си с това, че го познава от дете, както него, така и цялото му семейство Двойникът му прати поздрви от мама и кака и допълни, че родителката му има автограф от него, а по това време излизал със сестра му. Водещият Димитър Рачков веднага побърза да обясни, че не са жълто предаване и трябвало да се изяснят кой с кого е спал, за да не излезе, че Миро е син на Веско Маринов. Бардът веднага го отряза с думите „Митко, прекаляваш! После ще се уточним с Миро“.

Деана е имала връзка с естрадната легенда преди да се омъжи за бившия генерален директор на Нова телевизия Михаил Михайлов. Тя е завършила математическата гимнация в Добрич, а след това и педагогика, но работи като фризьор и има собствен салон в родния си град. Тя има 5-годишен син Давид, на когото Миро е кръстил продуцентската си компания „Давид и светлина“. Тя пък е нарекла козметичното си студио на хита на брат си от „Евровизия“ – „Ангел си ти“ и е направила фризурата му за представянето му на песенния конкурс през 2010 година в Осло.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук