Снимки: Гришо май забърка голяма каша заради Шарапова

0
1516

Фенове на Никол скочиха на българина

Григор Димитров си навлече гнева на многобройните фенове на Никол Шерцингер. Българският тенисист вчера явно демонстрира отличните си отношения с бившата си приятелка Мария Шарапова по време на демонстративния турнир в Мадрид, което пък никак не се хареса на почитатели на настоящата му любима.

В една от големите фен-страници на Шерцингер в социалните мрежи се появи съобщение, адресирано до Григор.

„Какво по дяволите… Знаем, че много хора ще започнат да защитават Григор, казвайки, че е просто приятел с Мария Шарапова. Приятели или не, тя му е бивша. Ти имаш нова приятелка вече. Може ли да бъдеш малко по-уважителен? Всички знаят, че Никол е жена, която ще разбере ситуацията. Но тя не заслужава това. Няма нищо лошо да си приятел с бившата си, но да сте заедно около корта и да си шепнете нещо в ухото…“, гласи пост на феновете на Никол.

Малко по-късно, под нов пост в групата, самата Никол Шерцингер изрази признателността си към феновете за непрестанната им подкрепа: „Нямам думи, с които да опиша колко ви ценя и обичам, хора. Наистина имам най-добрите фенове на света. Знам, че не го чувате често от мен, но аз ви чувам и нося със себе си вашата сила и енергия“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук