Софиянка остави за миг едно от децата си в колата, а щом се върна, изтръпна от ужас

0
177

Млада майка стана жертва на нагъл обир в столицата. Шокиращата си история сподели самата тя във фейсбук групата „Майките на София”. Жената споделя, че й се е наложило да излезе за секунди от колата, за да изпишка малкото си момиченце, оставяйки другото в колата, а когато влязла обратно вътре, установила, че чантата й я няма. Наглата кражба се разиграла пред очите на другото й дете. „Беднотията, безочието и гнуснотията у хората е достигнала огромни размери”, възмущава се тя.

„В събота в Надежда от колата ми беше открадната дамската чанта, а заедно с нея всичките ми документи, банкови карти и ключове. Докато изпишкам едната ми дъщеря (3г) до колата, за което не вярвам да са ми трябвали повече от няколко секунди, някакъв „човек“ е отворил вратата и пред очите на другата ми дъщеря (4г) е взел чантата и е избягал. Това разказа тя като се върнах в колата. Най-важното – тя е добре, не се уплаши, дори е горда, че успя да ми разкаже какво се е случило.

Та… няколко неща… Заключвайте колата си дори като сте вътре. Беднотията, безочието и гнуснотията у хората е достигнала огромни размери. И също ако някой случайно мерне захвърлена черна чанта, ключове или червено портмоне – дайте знак – вътре имах много мили за мен неща…”, пише тя.

От коментарите под поста й става ясно, че бандитите действат по още по-брутален начин. „Преди години в Бургас, в най-голямото движение в 17:30 часа, на едно от най-оживените кръстовища, докато чаках на светофара, един младеж отвори вратата и ми взе компютъра и дамската чанта! Отвратително е! При Вас най-лошото е, че детето Ви е било вътре, което прави постъпката още по-гнусна!”, споделя пострадала млада дама. А друга добавя, че по светофарите винаги се заключва.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук