Софи Маринова: Спах с Гринго на първия ден

0
1912

Софи Маринова най-накрая откри любовта на живота си. Няколко години се лута в търсене на перфектния мъж и баща на бъдещите й деца. Той е с цели 10 години по-млад от нея и досега не се е женил, няма и наследници. Софка обаче иска да създаде семейство с 30-годишния Тодор Давидов, когото приятелите наричат Гринго. Дълги години работи като охранител, а в момента си има бизнес в Германия. Разстоянието не пречи на любовта, а от изпълнителката разбираме, че младият й любовник вече се е нанесъл при нея. Добре се разбира и със сина й Лоренцо, с който си говорят за гаджета.

Ето какво сподели пред „ШОУ” ромската чалга дива за личния си живот…


18_Sofi_Marinova6.jpg– Софи, и преди сме си говорили за голяма любов, която искаш да ти се случи. Сега обаче те виждам цялата да сияeш и май си успяла да намериш човека?…
– Вярно е. Какво да ти кажа – адреналин! Влюбена съм. При мен винаги си личи дали има любов. Аз съм такава, че като си харесам някого, и започваме да си живеем заедно, да си се харесваме, да си излизаме навсякъде. С Гринго точно това правим, макар че все още се опознаваме. Но наистина започваме да се нагласяме един към друг. Той вече си е при мен в София. Е, има си много задачки и ще си ходи и до Германия, защото там си има работа. Той още преди да ме хване е искал да си идва към България, ама сега още повече (смее се).

– Кой направи първата крачка?

– О, той само вика, че аз съм го свалила. Пък аз му викам: „Стига бе, любов се прави от двама”. Тази връзка между мен и Гринго си е съдба. Било ни е писано да сме заедно. Той е работил 10 години в Кипър като охрана, а от 2 г. е в Германия. Момчето, което ни беше пазарил за концерт там, го помолил да ни пази с Иван Динев-Устата на концерта. Той въобще не е искал. Ама момчето много му се молило да ни посрещне, понеже той има хубави коли. Накрая се съгласил. След концерта останах още 3 дни за разходки там. Нали ме знаеш – хонорара да вземем и да го похарчим веднага, по магазини да се разхождаме. Първия ден нито го забелязах, нито пък той мен. На следващия ден, вече концертът мина, звъня на този, дето ни е пазарил за участието, да ни разходи из града. Той обаче си е изключил телефона и спи. Тогава си викам на ум, че ще звъня на този от охраната – има хубави коли, да ни разхожда малко. А той ми вика: „О, не мога, имам си работа”, и ми затвори телефона. Викам си:

„Ебати льольото, надут пуяк”

Обаче явно се усетил и след 5 минути ми се обажда, че си бил отложил задачите и щял да мине да ни вземе. Цял ден разходки, много се смяхме, от приказка на приказка… Той ме разпитваше дали съм женена, имам ли деца, че не е много запознат с нещата в България и звездите тук. Той ми каза, че не е женен, няма и деца. Каза ми, че е на 30 години, пък аз нали все по-младички си харесвам и направо очичките ми светнаха (смее се).

Лека-полека се залюбихме. Но честно да ти кажа, аз си мислех, че е нещо мимолетно и нищо няма да стане. Ама на третия ден, като ни кара към летището, аз чувствам, че нещо ми е тежко, гадно ми е, че се разделяме. Викам си: „Ама и аз направих една връзка, само за една вечер. Тоя сега нема да ми звънне повече, аз на него също”. На летището той поиска да си направим няколко снимки с моя телефон, че на неговия му паднала батерията. Пък аз да му ги пратя после, като си ида в България. Той ме прегърна, а на мен ми стана толкова сладко. А като го видиш – един мъжкар, 2 метра.

По време на полета само за него си мислех и още с кацането му изпратих снимките и оттогава се започна едно писане. А аз най-мразя да си пиша с някой, пък с него ми е приятно. Точно като пеперудките в корема, от 5 години чак сега се появиха. И по принцип аз никога не съм пътувала сама със самолет, защото не мога да се оправям по летищата. Ама да видиш Софка как още на втория ден си купува билет и се връща в Германия. Казах му, че ако се затрия някъде, ще идва да ме прибира. Отидох за 4-5 дни и си бяхме заедно. После за Нова година дойде, бяхме се събрали с Азис, семейството на Тони Стораро. Изкарахме си много хубаво. И сега вече сме почти постоянно заедно. Много се радвам, че Гринго дойде в моя живот.

– Ти преживя един спонтанен аборт, което, предполагам, е болезнена тема. Готова ли си обаче сега да забременееш от Гринго?
– Винаги съм се виждала с повечко деца, защото са богатство. Аз самата съм отраснала в такова семейство и е много хубаво. По едно време си мислех, че само с Лоренцо ще си остана и че няма да си имам приятелче. Виждаш какъв е животът на певиците – мислят ни за палави, а всъщност сме много раними и чувствителни. Всяка колежка си мечтае да си има мъжленце и дечица, но е много трудно с нашата професия. Но ето, че сега се появи Гринго и е широко скроен на тая тема. Виждам го, че и той вече е на такава възраст, че иска деца. То си е Божа работа, да ти кажа. Като дойдат бебчета – дай, Боже, да имаме 3-4 деца с него. Набързо да я свършим тая работа и да си ги гледаме с много любов.

– Не се ли сещаш късно за многото деца? Заради кариерата ли или защото не си намерила подходящ баща?
– Не заради кариерата, не съм намерила явно подходящия човек. Сега с Гринго добре вървят нещата. Знаеш, че аз не ги мисля много нещата.

Обичам всичко да се получава на момента. А пък мисля, че не е късно. Защо?! На 40 съм, той е на 30 години, знаеш ли какви хубави и умни деца се раждат от такива хора (смее се). И той е живял, и аз съм живяла, сега разсъждаваме по друг начин. Като се хванахме, му казах, че

всички имат кирливи ризи

– той си е ходил бая, аз също съм си поживяла и да не питаме за миналото. Да гледаме за момента, даже и за бъдеще да не се говори. Живееш в момента и грабиш с пълни шепи. Влюбени сме, хубаво ни е заедно и ще си го вземем нашето. Времето ще покаже за другото.

18_Sofi_Marinova7.jpg
Софи и Гринго

– Не го ли ревнуваш този млад мъж? Още повече с неговата професия на охранител непрекъснато е заобиколен от момичета?…
– Ако няма ревност, не е интересно. Аз бия рекорд по ревност. 5 години си бях сама и си мислех, че съм пораснала и като дойде мъж в живота ми, ще бъда над нещата. Обаче сега се появи Гринго и да видиш няма ли я ревността. Но аз го правя сладко. Не се ревнуваме от дадени хора, но примерно той си има фейсбук и с приятели седят и си гледат някакви мацки. Коментират й задника, циците, а аз не мога да си намеря место.

Докато той е малко по-обран. Но един мъж ще ревнува, когато жената му даде повод, както и обратното. Пораснали сме, но от време на време го правим и двамата, за разкош, да има огън в цялата ни любов. В една връзка трябва да има компромиси един към друг. Усещам го, че когато съм нервна, той мълчи. Така е и когато усетя, че той нещо не е на кеф. Иначе ще стане скандал от нищото, а не си заслужава.

– Преди 3 месеца, за 40-ия си рожден ден, си подари чисто нови гърди. Защо реши да подновиш силикона си?
– Още преди да се запозная с Гринго, аз усетих, че идва нещо ново. Записах си час при д-р Николай Георгиев, точно на рожедния ми ден на 5 декември. Станах на 40, а нали не се празнуват и реших да си подаря нещо за мен си. Реших да си направя нови цици, тамън като дойде новото гадже, да съм чиста за него. Гринго ми дойде като шестица от тотото. Той е всичко, за което си мечтае една жена. С него обаче се запознахме, когато още бях със старите силикони. Ние се запознахме на 20 ноември, а на 21 вече си бяхме легнали. Сега ми казва, че и старите са му харесвали, но

новите ми цици са като на 16-17-годишна

ха-ха. Тези са по-големи – към 380 кубика едната, а другите бяха по 330 кубика. Първите бяха подкожни и ги имам от 10 години, изглеждаха по-грамадни. А новите са подмускулно, дето викат, че са вечни. Малко мускула обира и затова ви се струва, че са по-малки. Но като кубици са повече. Много са хубави, аз си ги харесвам.

– Как крехката ти фигура издържа тези кубици?
– Не ми тежи. Той докторът ми каза, че тези ще изглеждат по-малки, но ще ми бъдат много по-удобни. Направи ми ги според тялото, да не съм много цицореста. Всичко е до психиката на човек. На някои им тежат, други не си ги харесват… Аз цял живот вися пред огледалото и си ги гледам.

– Преди си ми споделяла, че се страхуваш от операции. Да не би вече да си на друга вълна и спокойно да лягаш под ножа?
– Явно годинките си казват думата. Тези подмускулните още повече боляха. Обаче като имаш мерак…. Първите 5-6 дена болеше, ама аз си пия аулинче и то си ми минава. А и от упойката 3 дни всичко ти е едно розово. Само ми се спеше, а племенничките бяха около мен и си ме гледаха.

Боли си, аз съм много страхлива, но като си с положителна енергия насочен, нещата минават по-леко.

– Мислила ли си нещо друго да промениш по себе си?
– Ми аз нямам много неща направени по себе си. Имам перманентни вежди, все едно имам и червило, а то е такова нарисувано, имам и такава очна линия. Пак с упойка ми го правят и си боли да ти кажа. Коя жена не обича да стане от сън и да си е винаги леко нагримирана?! Но още не съм започнала да си слагам по бузките филъри. Не съм против такива неща, защото една певица трябва да изглежда добре и да се поддържа. Като влезнем още в годините и се сбръчкаме, ще почнем и други неща да правим.

– Как е Лоренцо – приема ли новия мъж в сърцето на майка му?
– Аз с приятелки съм си говорила, че децата най-точно усещат дадения човек дали е добър. Лоренцо е вече на 13-14-годишна възраст и много ги разбира тея неща. Като си фанах Гринго, толкова грамаден, чудех се дали синът ми ще го приеме. Още като му го показах и видя, че целият е в татуси и веднага го хареса. Каза ми, че прилича на Дуейн Джонсън-Скалата, Лоренцо го е харесал във фейсбук. Аз го бъзиках да му пише, че майка му е певица, да дойде и да се запознаем. Човек, само като се появи Гринго на живо, детето се затича да го прегръща и целува. Викам си: „Оле, Софчо 2!”, същият любвеобилен като майка си. Толкова приятно ми стана, както и на Гринго, защото много се е притеснявал от срещата им. Като ги видях прегърнати, значи всичко е готово. А пък Лоренцо е в тийнейджърска възраст и непрекъснато го пита за някакви съвети. Аз само ги

подслушвам как си говорят за гаджета

това-онова. Гринго му дава хубави съвети, намериха се като приятели. Той вече е голям и не може на мен да ми задава такива въпроси. Контактува си с баща си, всяка седмица ходи при него, ама се срамувал от него. А сега с Гринго му е супер да си говори на неудобните теми.

Едно интервю на Красимир КРАСИМИРОВ


Има си кандидат-снаха

От една година Лоренцо си има едно момиченце – ходят си на кино, на суши. Иска ми пари да й купи подарък. Човекът си брои всеки месец, откакто са заедно, и й купува подарък. Познавам се с родителите й, звъним си често. И с момичето се познавам. Много са сладки! Но най-важното е, че Лоренцо си има респект към мама и тате. Само по погледа ме усеща и замръзва. Но не е бито дете. Аз обичам разговорите и с Гринго сме така. И на него съм му казала, че в една връзка е важно да се говори. Като не си кажеш какво ти тежи, другият човек ще го направи пак. /ШОУ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук