Справедлива България: Партиите, които се борят за субсидии не се интересуват от народа и неговите проблеми!

0
201

„Партиите, които се борят за субсидии не се интересуват от народа и неговите проблеми! Тези партии гледат на изборите като пореден опит за реализиране на поредното си желание за достигане до единия процент, който дава възможност за получаване на партийна субсидия“, съобщиха от обединение Справедлива България.

„Такива политически партии предлагат бланкетни програми, които не са подкрепени от законодателен пакет, който да гарантира тяхното изпълнение“, казаха още от Справедлива България.

„Българското общество е завладяно от тежки проблеми, които изискват сериозен подход за решаването им. От години в България си имаме работещи бедняци, а управляващите се правят, че не забелязват този проблем. В България домашното насилие се вижда от всички, но нито управляващи, нито депутатите предложиха как да се реши този проблем. В България дрогираните шофьори се превърнаха като част от пезажа, убиват невинни хора, но и до днес управниците нехаят и за този проблем. Справедлива България отива на избори с решения за тези проблеми“, казаха още от обединението.

Припомняме, че от Справедлива България вече заявиха, че призовават за спешно възстановяване на външнотърговските отношения на България с Русия и възобнояване на доставките на руски газ по действащия договор. От формацията не са съгласни на територията на България да се разполагат натовски войски и оръжия, които да превърнат България в бойно поле срещу Русия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук