СРАМ! Нова гавра с паметник на Левски, този път ученички поругаха Апостола (снимка)

1
1875

Гавра на ученички с паметник на Васил Левски възмути много българи. Снимката, на която четири момичета на видима възраст 16-18 години, позират с неприлични жестове към Апостолова, бе публикувана на страницата на „Български Репортер“ във Фейсбук.

„Ученички се хилят и показват среден пръст към най-почитания български национален герой в съвременна България! И преди да побързаме с „насолването“, нека се запитаме – Те ли са виновни, или по-скоро днешното пасивно и наситено с ниска култура, чалга образование, смачкани граждани и корумпирана държава общество? Това е продуктът на днешна България, показваща видимо и без никакъв срам среден пръст към освободителите и… „, пишат администраторите под снимката, изпратена им от техен последовател. Той обаче не е уточнил къде е правена тя.

„Тъпи момичета, без възпитание от родителите им,този герой е за възхищение, не зная дали изобщо знаят какво вършат тея ненормални момичета! Разочарована съм от днешната младеж!“, споделя потребителка и се възмущава от поведението на тийнейджърките.

Не е ясно дали снимката е направена на 3 март.

Припомняме, че това не е първата гавра с паметник на Апостола. Преди време се появи снимка на две момчета, които показват среден пръст към монумента на Левски в Морската градина в Бургас.

pik.bg

1 коментар

  1. Тъпите курвета не с виновни. Обзслагам се ,че даже не знаят пред чии паметник се намират. Азис и Софи Маринова за Васил Левски песни не пеят.Откъде ще знаят кой е тоя на паметника

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук