Срам! Ресторантите от шоуто „Кошмари в кухнята“ на Шеф Манчев фалират! Собственици срещу мастития готвач!

1
5414
"Кошмари в кухнята " на Манчев - провалът на всички телевизионни времена?

„РЕСТОРАНТА ВРЕМЕННО НЕ РАБОТИ, ПОРАДИ ПРЕМЕСТВАНЕ. Поръчки на храна за вкъщи се доставят на следващия ден. Благодарим ви! Намасте!“ Това е основният текст, който можем да прочетем на сайта на придобилия голяма популярност индийски ресторант „Рангила“ и неговата собственичка Капка Кумар от юни месец насам. Репортер на Дейли Прес реши да провери какво се случва със станалото известно от шоуто „Кошмари в кухнята“ с водещ шеф Иван Манчев заведение и колоритната му собственичка и се свърза с Капка да я попита.

73713_480305682005042_733405728_n

“ Нищо не става. Отказваме се от този бизнес. Съпругът ми работи от време на време, като готви по поръчка..“ сподели ни известната в цяла София , преподавателка по индийски танци Капка Кумар.

На въпроса на наш репортер, защо се е стигнало до тук и не помогнаха ли съветите на шеф Иван Манчев, Капка отговори с две думи :

„Кажете  много здраве на Манчев…“ и прекъсна връзката.

По същият начин стоят нещата и в други заведения „оправени“ от Манчев. В Банско кръчмата „Дедо Пене“ за втори път е  със затихващи функции защото старият собственик отново е влязъл във владение, казват ни местни колеги от медийната група Топ Преса. В Разлог – „Разложката мааза“ работи както преди но интересното е че е изхвърлила всички предложения с името на Манчев от менюто – нямо го прословутият му „Ябълков тарт“ който дълго време беше визитката на заведението. Пернишката пицария която оправи Манчев вече е фалирала, а собственичката заминава за Италия, ресторант „13 стъпала“ в столицата вече е собственост на банка заради дълговете на собственика а рецептите на Манчев пропъдили и малкото останали клиенти. Двамата съдружници от Велико Търново отдавна са се разделили а кръчмата им се дава под наем, не искат и да чуят за Манчев. Механа в Благоевград като цяло още крета но също е изхвърлила предложенията на Манчев в менюто. “ Накара ме да готвя супата с масло и манатарки. Себестойността на една супа стигна 4 лева и клиентите ми се подиграват че съм станал „Шератон“ . Поставиха ми ултиматум или да върна супата на лев и двадесет или да извикам Манчев да си яде маджите…“ споделя бесен управителят на механата, който дори разкри пикантна подробност от кухнята на шоуто че е задължаван от Манчев да пазарува от известна верига хирепармаркети в Благоевград.

1 коментар

  1. Манчев е достатъчно стабилен и точен!!! А, ако някой/и предпочита/т да карат по инерция, мързи ги или обичат да плуват по течението, проблемът си е техен…Зложелатели и безхаберни люде- дал Господ…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук