Стамен Стаменов от асоциация „Феномени“: България духовен център на света? Това е блъф!

0
1583

Председателят на асоциация „Феномени” Стамен Стаменов има множество книги, постоянно изнася лекции, води и телевизионно предаване.

Откриваме го в недобро здраве, попаднал по спешност в една болница. Вероятно по причина на неразположението си, но уфологът е в лошо настроение и гневно настроен срещу всички гадания на врачки из вестниците, които вещаят славно бъдеще на България като духовен център на света в едно недалечно бъдеще.

Ето какво още каза уфологът пред журналист от „ШОУ”.


48_Stamen_Stamenov_6.jpg– Проф. Стаменов, първо да ви попитам защо сте в болница?
– Защото дълго време не обръщах внимание на здравето си и диабетът ме победи.

Нервното напрежение, емоционалната ми природа и отрицанието, което нося напоследък в себе си, отслабиха съпротивителните ми сили. В крайна сметка, аз съм един обикновен човек…

– Отиде си доайенът на уфолозите у нас – Кубрат Томов…
– Никой не съобщи кога и къде ще е погребението му и аз изпитвам едно неприятно чувство, че не изпратихме подобаващо този изключително културен, високо издигнат ум и човек. Но, нали знаете, всички ще се „пренесем” там…

Голямата трансформация вече е започнала

и това се усеща от по-сензитивните хора. Настъпват промени в целия организъм, в поведението и мисленето. Някои усещат процеса, други – не.

Докато се настроим на новите вибрации, ще усещаме дисхармония в себе си и това е нормално. Хубавото е, че бавно и постепенно калта и „калните” човеци ще си отидат. Населението на земята трябва да се прочисти и в момента се извършва подборът – „Ти – там!”, „Ти –оставаш!”

– Смятате ли, че съществува такъв космически разум, който да разпредели справедливо по делата и интелекта им човешките същества?
– Разбира се. Нас ни наблюдават и се знае всяко наше действие и мисъл!

– А рептилиите, за които говорите, че владеят земята?
– Ами тяхната роля е да противодействат на този процес. Те си правят тяхната политика. Отдавна са се настанили удобно по високите етажи на държавните управления, в Пентагона, ООН и навсякъде, където могат да пречат на човечеството с власт. Битката е жестока.

– Вярно ли е пророчеството на Слава Севрюкова, че България ще бъде „Швейцария” и духовен център на света?

– Абсолютно не. Имали сме генетичните заложби да бъдем световни духовни водачи, но сме изгубили тази привилегия още когато променяме вярата си и когато започваме де факто да живеем в безверие, потъпквайки всички норми на морала. В момента

България е една помийна яма

в която ври и кипи от идиоти и са заличени всички духовни критерии. Така, че ние сме се върнали назад в еволюцията си толкова много и толкова невъзвратимо, че пророчествата за оптимистично бъдеще на България като духовен център на света са пълен блъф. И вие сами можете да прецените, че това не може да се случи с магическа пръчка при положение, че не разполагаме с никакъв нравствен и интелектуален капацитет, за да поведем когото и да било в добра посока. Та ние собствената си държава не можем да оправим. Буксуваме четвърт век в една абсолютна заблуда и простащина.

– Вие сте русофил. Ще бъдем ли отново братски народи с руснаците?
– Да, но това е политическа прогноза. Аз живях в Америка, опознах генеалогията на живота и хората там. И както и преди съм казвал, Америка е в плен на рептилиите поне от 50-те години на миналия век и това е повлияло отрицателно на целия свят. Това, което гледате в детските филмчета за Армадите на Злото, не е измислица – то е част от пропагандната машина за промиване на мозъци и насаждане на агресия сред човеците. Така че не се учудвайте, че след навлизането на американския начин на мислене и у нас, деца започнаха да убиват деца. Компютрите са зло, образованието е нула, родителите на родените след 2000-а година са в пълна дисхармония с децата си и затова не представляват за тях никакъв авторитет, така че всичко е един хаос, в който скоро няма да се сложи ред. Пак повтарям – първо ще се случи прочистването.

– Как? Чрез война или чрез природни катаклизми?
– И по двата начина. Има явления, пряко свързани с рептилиите, но т.нар. „здрав” човешки разум не ги разбира. Примерно, ако ви кажа ,че

рептилиите се хранят с деца

и затова има толкова голяма детска смъртност, вие ще ме обявите за луд. А това е истина. Затова Америка крие колко деца изчезват годишно. Едва наскоро се разчу, че покрай хаоса с бежанската вълна, 10 000 деца са изчезнали в Европа. Дали са станали жертва на каналите за трафик на хора, или на извънпланетяните, никой не може да каже. Гущерите са изнервени за територията на земята. Искат я час по-скоро. Затова ни разболяват, промиват мозъците ни, правят така, че да се изтребваме взаимно – ние по тяхна воля им вършим мръсната работа, като се изтребваме.

Космическият разум обаче ще ни дойде на помощ – едновременно с прочистването, става и пренасянето. Отиваме на друга планета. С нови тела, с нови мисли. Доброто и Злото хилядолетия са в битка кой ще надделее. В момента Злото държи високите технологии и влияе на човека чрез тях.

През компютрите ни влияе сила, която не познаваме – неусетно завладява мозъците ни, но ние не се питаме защо. Като зомбирани сме. Всичко това правят те – рептилиите. Те отдавна са в генетична симбиоза с човешки същества и битуват сред нас, без да можем да ги разпознаем. Това е страшното. Защото без дори да подозираме, те водят целенасочена политика на унищожението на човеците, за да завладеят териториите ни.

– Вие неведнъж сте казвали, че съществува таен договор на правителствата на големите световни сили и извънпланетяните...
– Да, още от времето на Труман има такъв чудовищен договор срещу човечеството.Благодарение на него рептилиите отдавна са проникнали в най-високите йерархични кръгове на държавните управления и оттам налагат своите правила. В момента се води т.нар информационна война – така да се влияе върху психиката на хората, че обикновеният беззащитен човек да не осъзнава, че върху него се упражнява влияние.

Джорд Буш-старши въведе понятието Нов световен ред

И вижте дали не се управлява съгласно принципите му: с обещания за просперитет, по-добър живот и внушения колко добре се управлява обществото при наличието на здрава ръка на върха, манипулативно се неглижират истинските проблеми на обществото и то живее все по-зле и в беззаконие, без да може да противодейства на Злото. Нещо, което от години безсилно наблюдаваме и в нашенската политика.

– Кой ни помага от Космоса и бди да не се затрие човешката раса?
– Помагат ни високоразвитите същества от Андромеда и Сириус, които са сред основателите на галактическата федерация. Но ако и сами не се опомним, да се огледаме, че сме станали като зомбита, и да се вземем в ръце, може да последваме участта на Атлантида. Атлантите стават жертва на жесток експеримент на марсианците. Последните възбуждат планетарното светлинно поле с кристални генератори и по този начин се е отворил и Бермудският триъгълник. Атлантите потърсват помощта на галактическата духовна йерархия с молба да ги отърве от интервентите. Оттам им пращат два астероида, които удрят по територията им. Атлантида загива, но се спасява част от расата. В момента човеците сме в същото положение като атлантите някога. Не осъзнаваме експеримента, който се провежда с нас, а когато го осъзнаем, ще е вече късно.

– В едно интервю казахте, че сексът между извънземни и земляни не е измислица и че земни жени раждат, без да знаят, по 40-50 пъти… Осмяха ви за това изявление…
– Ами, нека си се смеят, а пък аз ще им пусна един документален филм и да видим какво ще приказват след прожекцията. Вижте, тук тези сложни неща се обсъждат на някакво махленско ниво и разни елементарни хора си правят хумор с тях. Аз съзнавам, че това което говоря, звучи шантаво, но

уфологията не е за непросветени

Защо тези, които ме подиграват, не се замислят върху факта от друг ракурс – че това е една жестокост, която се извършва с човечеството?!

Това са чудовища, които са на нашата планета не от хиляди, а от милиони години. За любовта между змей и девойка се пее и в нашите народни песни – „Мене ме мамо, змей люби”. Но и в това отношение сме безсилна раса – защото като не признаваме проблема, понеже сме изостанали в развитието си, извънземните ще продължават да правят с нас каквото си поискат, или в най-добрия случай онова, което ние правим с животните – отглеждаме някои породи, за да ги ядем.

– А вярно ли е, че под земята има цели градове с чудовищна апаратура, с която се облъчват хората?
– Ами, защо да говорим „по принцип”, когато под самата София има повече от 15 километра подземни тунели?! За разлика от безумието Царичина, която глътна 16 млн. лева и загроби хора, тези генератори, които са монтирали в тунелите под нас извънземните, „чудесно” си вършат работата.

Срещу хората! Работят по програма за ликвидация на човечеството. Освен че влияят на психиката на хората и ги разболяват, вършат и други беззакония. Без митнически проверки от недрата на България тайно се изнася злато.

– Вие много пъти сте казвали, че в Пентагона „размахват опашки змейове” и Америка е лидер на Злото. Но имате ли световен политик, на когото бихте се доверили – сигурен ли сте, че той не е рептилий, или грей?
– Да. Владимир Путин. Той е силна личност и лидер с космически заряд и мисия за благото на човечеството.

Едно интервю на Еми МАРИЯНСКА,ШОУ

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук