Стефан Данаилов разкрива как излекува рака с помощта на една съставка

0
1977

Трябва да вярваме повече на сънищата и идеите, които ни идват свише. В това е уверен Иван Добрев, бивш учител от варненското село Ягнило.

Той често сънува странни пророчески сънища.

В едни от тях му се казвали числата от тотото, а в други невидими духовни наставници му диктували рецепти от компютъра на Бога и Вселената.

„Преди много години беше, сънувам един човек ми се яви с червендалесто лице и ромбоиден каскет. Той ми каза така: „Ти ще умреш!“. Аз му отговорих: „Знам за това!“, разказва Добрев.

Действието се развива насън, а на заранта той се учудил на своята реакция. Бай Иван заявява, че по това време е бил здрав като бик. Вероятно обаче коварната болест го е дебнела в далечното и необозримо за нас бъдеще, тълкува съня си той. След известно време злокобното послание се повторило, че и потретило. Явно сякаш душата му знаела нещо, за което в будно състояние той нямало откъде да получи информация.

Минало известно време, но след няколко нощи се появила една жена, която му дала ново самопризнание за рака, който явно вече се развивал в тялото на Добрев.

„За да се спасиш е необходимо да пиеш витамин B12“, казала незнайната гостенка.

„От тогава минаха много години, но аз взех да пия този витамин и, да чукна на дърво, станах на 87 лазарника и в това отношение нищо ми няма“, разказва жилавият българин.

Той споделя, че с тази рецепта поискал да помогне и на Стефан Данаилов, когато „подочул оттук-оттам“, че е заболял с онкологична диагноза. Жителят на с. Ягнило започнал да търси любимия на няколко поколения българи актьор под дърво и камък. Казва, че искал да му предаде спуснатия от невидимите светове лек, че и той да се оправи.

Последно Иван Добрев звънял миналата година на един номер, на който му вдигнала някаква жена. Тя му се представила като секретарка на Данаилов.

„Тя ми каза, че е на лечение в Германия. На всяка цена му предайте да започне да пие витамин B12, че да се оправи – й заръчах. Тук тя беше изумена, защото каза: „Докторите в немската клиника също предписаха на г-н Данаилов точно този витамин“. Ето че явно вече се знае това в някои части на света и на хората им се помага“, заключи Иван Добрев, който се слави още и като откривател на Белоградечкото съкровище.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук