Стоичков с емоционално изказване: Заставам с името си, няма да позволя ЦСКА да затъне

0
1474

Носителят на „Златната топка“ за 1994 година е на посещение в Чикаго

Носителят на „Златната топка“ за 1994 година Христо Стоичков е категоричен, че бъдещето на 31-кратния шампион на България ЦСКА е в сигурни, спортни ръце, а не в такива, които „искат постоянно да грабят“. Модерния ляв, който е главен акционер в новото дружество ПФК ЦСКА 1948 АД заедно с Гриша Ганчев и Юлиян Инджов, заяви твърдата си позиция пред камерата на BiT по време на посещението си в Чикаго. Там голмайсторът на Мондиал’94 в САЩ бе специален гост по случай 5-годишнината от основаването на местния фенклуб на „червените“ – „Чикаго Редс“.

„Бъдещето на ЦСКА е в спортни ръце. Не в ръце, които искат постоянно да се граби. Аз няма да позволя някой да постъпи така, че отборът да започне да затъва. Не вярвам и Гриша Ганчев да го направи това”, категоричен е легендарният футболист на Барселона, който гарантира, че ще даде всичко от себе си, за да върне „армейците“ там, където им е мястото – на върха.

„Името си не го давам току-така. Щом съм застанал там, мисля да отстоявам моето достойнство, моето име, които съм си извоювал през годините. Да не забравяме, че това, което сме го направили, малко хора го правят”, добави още Христо Стоичков.

По време на посещението на Модерния ляв пък привържениците от „Чикаго Редс“ подписаха декларация в подкрепа на новия ЦСКА. Те застанаха изцяло зад Камата и намеренията му да възроди клуба. Членовете на „Чикаго Редс“ вярват, че проектът ще бъде успешен.

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук