СТОП НА ОЛИГАРСИТЕ И ЛЪЖИТЕ: „Марш за законност“ тръгва в 17 часа – в защита на България, нормалността и номинирания за главен прокурор Иван Гешев! Гражданите казват „не“ на репресиите и натиска върху съдебната власт

0
151

„Не“ на репресиите и натиска върху независимата съдебна система, „не“ на лъжите на олигарсите, похитили националното богатство и омертата срещу реда и истината казват днес от 17 часа българите на ларгото пред Министерски съвет.

„Марш за законност“ тръгва днес и ще продължи в сряда и в четвъртък в София на същото място.

В него се включват всички, които искат нормалност в България и са против опитите за политически натиск върху съдебната система за намеса в избора на главен прокурор и номинирания от независимите магистрати Иван Гешев. Подкрепа заявиха и десетки семейства, които са срещу гей парадите и джендър пропагандата и застават твърдо зад християнските ценности.

Шествието „Марш за законност“ е в защита на българщината, нормалността и човекът, който показа, че може да е гарант за законността, вкарвайки в ареста десетки олигарси и престъпници – номинирания за главен прокурор Иван Гешев!

Събитието ще се проведе в София в рамките на три дни и е в отговор на кампанията, подета от стотици наши читатели и съмишленици срещу гей пропагандата, олигарсите и техните манипулации и фалшиви новини, срещу опитите да бъде потъпкан закона и смачкани хората, които го бранят.

МАРШЪТ ЗА ЗАКОННОСТ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ:

Вторник, 10 септември, от 17 до 21 часа.

Сряда, 11 септември, от 17 до 21 часа.

Четвъртък, 12 септември, от 14 до 18 часа.

Мястото на срещата е площад „Независимост“ – ларгото пред Партийния дом, Министерския съвет и БНБ. Маршрутът на марша е от площад „Александър Батенберг“ до сградата на Булбанк. Българите подкрепят свободния и легитимен избор на нов главен прокурор на републиката по правилата на независимата съдебна система и се опълчват срещу марионетните политически партии, които недопустимо се намесват в този избор и зоват за погроми и кръв по улиците на София.

Законност, висок морал в политиката, подкрепа на изконните български и християнски ценности.

Днес в 17 часа гражданите казват „Не“ на олигарсите, които ограбиха България, джендъризма, гейпарадите, перверзията и слугуването на чужди господари и соросоидни шайки.

ПИК подкрепя исканията им и очакваме всички наши читатели и съмишленици днес и в сряда от 17 до 21 часа, а в четвъртък от 14 до 18 часа.

МАРШ ЗА ЗАКОННОСТ в защита на България, нормалността и бореца срещу олигархията, номиниран за главен прокурор, Иван Гешев!

МАРШ ЗА ЗАКОННОСТ СРЕЩУ ОЛИГАРСИТЕ, ПОХИТИЛИ НАЦИОНАЛНОТО БОГАТСТВО!

СРЕЩУ ХОМОСЕКСУАЛИЗМА И ИЗВРАЩЕНИЯТА, ПРЕВЪРНАТИ В ЛАЙФСТАЙЛ!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук