Стоян Алексиев се поболя след скандала със студентката! Скри се вдън земя!

0
1543

Актьорът отмаря с дъщеря и внук 

След резила, който преживя заради скандалните снимки с 24-годишната му любовница Ивана Бобойчева, 66-годишният актьор Стоян Алексиев се поболя и се скри в Родопите.

Той се убеди, че никога не е късно да станеш за резил, затова решил да изчезне за известно време от столицата, докато отмине шумотевицата. Алексиев е отпрашил с дъщеря си Елица и своя внук на пътешествие из Родопите и увековечил изкачването им на връх Голям Перелик със снимка. След първоначалните опити да замаже скандала с нелепото обяснение, че неприличните сцени до Народния театър са били снимки от нова кинопродукция, Алексиев все пак намери сили да признае истината.

А тя е, че 24-годишната Ивана е негова любовница.

Някои дори заподозряха, че амбициозната кандидат-актриса сама е поръчала пикантните фотоси, а звездата от „Откраднат живот“ е жертва на младото си гадже.  Ивана използвала по-възрастния си любовник като трамплин за бърза и лесна слава. На една от снимките се вижда как младата жена гледа право в обектива.

Скандалът едва не коства живота на Алексиев, който и без това е с разклатено здраве. След като от него се отрекоха близките му и никой не го защити, жена му, децата му, колегите му и като цяло обществото се настрои срещу него.  Източник издава, че Алексиев ще замрази участията си в Народния театър за известно време, пише Блиц. Въпреки, че е един от най-големите таланти, той знае какви асоциации ще си прави публиката.

bradva.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук