СТРАХОВИТИ ПРОГНОЗИ. МЕРКЕЛ прогнозира, че 1,5 милиона ГЕРМАНЦИ ще УМРАТ, а в БЪЛГАРИЯ – 150 000. ИТАЛИЯ е с 4 пъти повече ЗАРАЗЕНИ от КИТАЙ и

0
593

Страховити прогнози.

 

Меркел прогнозира, че 1,5 милиона германци ще умрат от коронавируса.

В България жертвите ще са 150 000.

Цифрите съобщи Михаил Константинов по БТВ.
„Италия е с 4 пъти повече заразени от КИТАЙ и 5 пъти повече умрели на база 100 000 души. Италия е на първо място в света, а Китай е назад на база 100 000 души. Пред Китай са Германия, Швейцария, Дания, Норвегия, Франция. Изобщо все европейски държави. Меркел вчера го каза, но в процент, а в брой Меркел прогнозира, че в Германия от коронавируса ще умрат 1,5 милиона германци, а в България – 150 000 българи. Жертвите в Германия са сравними с жертвите при Втората световна война. Преди часове Тръмп забрани влизането на европейци в Америка за 1 месец, като в списъка има много държави от Шенген, но България не е сред тях.“, каза проф. Михаил Константинов в ефира на БТВ. Видео:
б.а. БТВ още не са качили видеото на сайта си. Нещо се уплашиха от това видео. Няма го.
Пенсионер от Русе изобрети електрическа маска, която убива вируса.

Революционен метод за справяне с коронавируса предлага русенски учен. 73-годишният Койчо Митев е разработил нова маска за лице, която с помощта на електрически ток убива бактериите.

Инженерът вече е изпратил концепцията за изобретението си до посолствата на няколко държави, включително и Китай.

Идеята Койчо Митев е между две мрежи от метални нишки да се постави филтърен текстил. Мрежите се свързват с полюсите на преносима батерия. От влагата в устата текстилът се овлажнява и през него преминава ток от батериите.

Инж. Койчо Митев:
Тези микроорганизми, които са живи организми ще бъдат подвластни на електрическия ток и тогава проблемите, които създават ще бъдат решени. Убеден е в успеха на своето откритие.

Инж. Койчо Митев: Ако концепцията ми е вярна, сигурен съм, че ще помогне най- малкото или най- вече на вече заразени пациенти, и въобще да се изолира разпространението на вируса.

Койчо Митев вече е изпратил информация за изобретението си до посолствата на Китай, Индия, Япония, Южна Корея , Италия и САЩ с надеждата да проявят интерес и новата маска скоро да се появи на пазара.
Видео:
https://news.bnt.bg/news/rusenski-uchen-predlaga-razrabotka-na-nova-maska-sreshtu-koronavirusa-1042971news.html

Източник:News24sofia.eu

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук