СТРАШЕН СКАНДАЛ! Данчо Лечков с „брутална атака“ срещу „Левски“

0
1364

Скандал в родния футбол. След като „Левски“ поиска оставки в БФС, сега първият вицепрезидент на Централата Йордан Лечков прави „брутална атака“ към всички свързани със синия клуб – фенове, ръководство, играчи – за всички Лече говори с интересни фрази.

‘Не приемам да излиза след даден мач шефът на „Левски“ Ники Илиев и да плаши членове на Изпълкома с феновете на отбора. Излиза, че те са някакво стадо, а той е техният пастир. Защо не каже с имена кой според него от Изпълкома пречи на „Левски“? За мен само с това изказване Илиев би трябвало да бъде наказан и от Дисциплинарната комисия, и от етичната. Не съм гледал мачовете им и затова няма да давам оценки на съдийските решения. А и да ви кажа честно, все по-малко гледам български двубои, защото няма какво да предложат като качество отборите ни“, каза Лечков, цитиран от „7 Дни Футбол“.

„Конкретно за „Левски“ не чух никого да даде оценка на отбора. Да кажат: „Абе, бекът ни е слаб, нападателите не вкарват голове, халфовете ни не стават.“ Защо все реферите, а не в отбора се търсят изкупителните жертви, не разбирам. Но явно ще е така, спокойното лято свърши, почваме с простотиите от втория кръг“, допълни футболната ни легенда.

Дали Лечков, или „сините“ са прави в казуса, преценете сами? Факт е, че шампионатът стартира със сериозен скандал./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук