СТРАШНА ДРАМА! Емилия можела да абортира сина на Коко Динев

0
1626

Фолк дивата Емилия очаква второто си дете от бизнесмена Коко Динев, вече е преполовила бременността си и засега всичко върви по мед и малко. Не така обаче е било преди осем години, когато блондинката е износвала в утробата си сина си Иван.

Изпълнителката на хита „Калифорния“ е изживяла огромен стрес. „При първата бременност имах проблем с отлепването на сака и във всеки един момент можех да загубя Иван. Господ обаче реши да го родя“, признава Емилия в интервю пред „Лов Стайл“.

Мисълта, че я грози такава опасност, неминуемо се отразила върху псикихата на певицата. От страх, че това може да се повтори, тя дълго време отлагала нова бременност, въпреки че тайничко я желаела, тъй като и в нейния род и в този на Коко всички семейства са с по няколко деца.

„Много силно си пожелах второ дете, когато видях моята колежка Елена Паришев с коремче. Тогава си казах: „Дано и на мен ми се случи“. Няколко дни по-късно с Коко заминахме на почивка на Бахамите. И като се върнахме разбрах, че съм бременна. Ще се имаме бахамско бебе“, допълни звездата./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук