Стъки скочи на новата петорна коалиция и покани „лошите лелки“ Дончева и Манолова да…

0
2635

По думите му, на дневен ред стоят не въпросите към Борисов, а към лидера на „Има такъв народ” Станислав Трифонов

Такава агресия, каквато е в парламента последните дни, не съм виждал и по състезания. Това каза в предаването „Събуди се” по Нова телевизия Станислав Недков-Стъки.

Той дори покани „лошите лелки“ Мая Манолова и Татяна Дончева да дойдат на някое състезание, за да изразходват енергията. „Мая Манолова да дойде да я включим в нашия отбор, щом иска да изразява агресия. Татяна Дончева – също“.

„Това, че парламентът е пъстър, е добре. Но агресията, злобата и реваншизмът надделява над политическата отговорност. Ако искаме да търсим добри решения, трябва да седнат големите лидери да си говорят, а не да си крещят“, посочи той.

„Проблемите на хората не се решават. Чухме за увеличаване на заплатите с 20% от ДБ. Новата петорна коалиция в НС отказва да проведе дебата за належащите проблеми, които трябва да бъдат решени”, подчерта Недков.

Той добави, че на дневен ред стоят не въпросите към Борисов, а към лидера на „Има такъв народ” Станислав Трифонов. „Този човек трябва да излезе и да даде отговори на много въпроси.

По думите му, излъчването на правителство от малцинството било огромна кражба. „Всяко правителство без участието на ГЕРБ и без премиер нейния лидер, не е нормално“, каза още той.

blitz.bg

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук