Сърцераздирателно! Баща дари сърцето си на болното си дете, последните му думи разплакаха света (ВИДЕО)

0
3141
Снимка: Информационна агенция "Блиц"

Баща дари собственото си сърце на сина си, за да може той да живее. Видео с последните думи на мъжа буквално разплака социалните мрежи.

„Сине, намерих ти ново сърце. Просто искам да ти кажа няколко неща. Искам винаги да слушаш майка си – тя е най-добрият ти приятел! А семейството е толкова важно! А момичетата… ти още си твърде малък за това, но когато денят дойде… искам да се отнасяш с тях като с принцеси, защото те са точно това! И ако кажеш, че ще направиш нещо, направи го! Твоите думи трябва да са твоята чест! Ако имаш шанс да направиш пари, не го изпускай! Дори ако ти се наложи да „яхнеш вълната“, не бъди идиот, като баща си! Всичко е по-просто, когато имаш пари. Не пуши, не взимай наркотици, опитай да бъдеш мил и честен човек.  Ако някой се опита да те нарани, бъди ядосан и защити себе си. Опитай да не се разстройваш от дребни неща. В света има толкова много красиви неща… Аз винаги ще съм до теб. Обещавам! Точно тук, в сърцето ти. Доскоро, сине… Обичам те!“ 

Това са последните, прощални думи на мъжа, дни преди операцията.

Или поне така изглежда… 

Видеото всъщност е част от онлайн курс по актьорско майсторство, воден от Луис Сондерсън.

Въпреки това, то успя да разплаче нас и по всяка вероятност ще разплаче и вас. То е истински пример за това как добрият актьор всъщност може да представи дадено събитие толкова реалистично, че разграничаването на фантазия от истина се превръща на практика в невъзможно. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук