Същинско чудо се случи на погребението на Дядо Добри! Болна жена се докосна до тленните му останки и ето какво се случи!

0
2017

Вярваща получи изцеление на погребението на Дядо Добри и вярва, че това е чудо! Соня Анкова отишла с приятели, а по пътя им се оплакала колко зле се чувства, тръшната от ужасен вирус.

Ето какво разказва Соня Анкова: „Искам да споделя с вас едно чудо станало на Опелото и Погребението на дядо Добри. Имам четирима свидетели, с които пътувах към Байлово, които могат да потвърдят чудото..

Тръгнах за погребението на дядо Добри болна, със силни болки в гърлото и кашлица,от която ме боляха гърдите.

Разболявах се.

През цялото време снимах, не съм се молила за оздравяване или облекчаване на болките в гърлото. Само снимах.

След като спуснаха дядо Добри в гроба, минаха всякакви болки и кашлици, бях като „новородена“, болестта изчезна моментално. За мен това е дело на молитвите на дядо Добри.

Няма друго обяснение. Имам свидетели, на които през целия път разказвах какво пия за гърло и кашлица….А сега съм здрава-здравеничка..без температури и болки…Аз съм 100% убедена,че на гроба на дядо Добри оттук насетне ще започнат да стават чудеса. Случката с моята болест и изчезването и са доказателство за това… Сега просто съм здрава!“

Соня Анкова разкрива, че патриарх Неофит извършил трогателен жест и поставил дар в ръката на Дядо Добри.

„Нещо трогателно, което се случи, и което заснех, бе това,че Негово Светейшество постави в ръката на дядо Добри, за последно символичен дар, такъв какъвто приживе, той получаваше от всеки – но този път не за земна църква, а да измоли за всички ни небесната църква. Дядо Добри последната година е молил дъщерите си да се молят за неговото отхождане от този свят по-скоро.

Казал е, че много иска да си отиде в деня, в който се чества св. Кирил Славянобългарски, много го обичал. Така и станало. Дядо Добри почива в навечерието на Успение на св. Кирил. Храмът е посветен на св.св. Кирил и Методий, това сподели с нас след Св. Литургия отец Георги от Кремиковски манастир. Двете дъщери на дядо Добри получиха благословение и утешение лично от Негово Светейшество.“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук