Съюзът на икономистите и научните съюзи пристанаха на Цветан Василев

7
1395

Съюзът на икономистите и Федерацията на научно техническите съюзи пристанаха на печалния банкер Цветан Василев. Те организират кръгла маса срещу БНБ на тема: „Банки и клиенти: реални и премълчани резултати от стрес-тестовете в България“. На нея ще се изявяват Румен Гълъбинов, финансов експерт, Веска Волева, адвокат и проф. Кръстьо Петков.Тримата отдавна се изявяват като говорители на банкера. Проф. Кръстьо Петков е председател на Сдружение ГЛАС. Бившият синдикалист ще прави анализи за банките в България при положение, че неговият повелител докара до фалит и източване на КТБ, коментират финансисти.

Кой е Кръстьо Петков? Той създава партията „Обединен блок на труда” (ОБТ), регистрирана през май 1997 г. Професорът от 1990 до 1997 г. е председател на КНСБ. Бил е агент на Разузнавателното управление на Генералния щаб на МНО с псевдоним „Еленков”. Също се подвизава като депутат от Коалиция за България, начело с БСП в 39-тото Народно събрание.

Проф. Петков и още измислени фигури преди година предложиха Любомир Христов за управител на БНБ, който също се свързва с банкера Цветан Василев. В групата на Кръстьо Петков и Цветан Василев се включиха Георги Атанасов от Български финансов форум, Рачо Петров от Сдружение ГЛАС, Васил Кендов от Асоциация на потребителите на банкови и финансови услуги, Богомил Николов от Асоциация Активни потребители, Проф. Кръстьо Петков, СИБ, Росица Денева, ИДФК, Доцент Минчо Христов, СУ „Св. Климент Охридски“, Румен Гълъбинов, Форум Ikonomika.mobi, Адв. Валентина Иванова, БФФ, адв. Веска Волева, Десислав Данов, БФФ, Владимир Барбутев, Нели Сало, Недялка Петрова./БЛИЦ

7 КОМЕНТАРИ

  1. Край нямат далаверите на този измамник! Какво иска? След като си фалира банката, сега иска да фалира и цялата държава ли?!

  2. Какво ще ми коментират стрес тестовете, които бяха успешни, и то хора спонсорирани с крадени пари от далаверата КТБ. Трябва да плюеш на себе си, за да направиш това.

  3. Не може да коментираш успешни неща като проверката на банките от позицията на глашатаи на неуспешен човек и неговата банка пирамида!

  4. Срам и позор! Докато Цветан Василев не бъде екстрадиран от Сърбия, за да бъде осъден и прибран зад решетките спекулациите, които той организира няма да престанат!

  5. Тоя мошеник какви пак ги мъдри? Не мога да разбера тия какви икономисти са та да му се вържат.

  6. Цветан Василев заслужава доживотен затвор за крупните далавери, които извърши в КТБ! Вместо да гние в затвора обаче, той щедро раздава чужди пари на разни съюзи в България!

  7. Така нареченият съюз на икономистите, в който членуват само хората около Кръстьо Петков от доста време искат да влязат в полититката. Ето ви нещо от блога на Петкова http://www.kpetkov.eu/426/eksperti-na-sdruzhenie-glas-16-predlozhenija-kym-prezidenta-i-protestirashtite-grazhdani Вижда се ясно, че още преди няколко години са се самопредлагали на Росен Плевнелиев да му стават икономически съветници. Ей ама всеки драпа към тази политика значи. Явно целта им е да се доберат до президентството с Румен Гълъбинов, но той горкия е толкова зле умствено и не може да свърже две и две, че няма да им се получат нещата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук