Тайната на уникалните форми и секси дупе на Деми Роуз е разкрита

0
1576

Неотдавна британският модел имаше късмет да се снима във фотосесия за KP Pictures, в която тя показа секси формите си в почти невидим бански костюм

24-годишната британска моделка Деми Роуз не се уморява да радва феновете и любителите на женската красота  фотосите си. Този път момичето взе участие във фотосесия, а снимките вече се появиха в мрежата, съобщава The Sun.

Неотдавна британският модел имаше късмет да се снима във фотосесия за KP Pictures, в която тя показа секси формите си в почти невидим бански костюм.

Този път Деми реши да сподели тайната на зашеметяващата си фигура, така че се пригответе да записвате.

Моделът каза, че тук няма никаква тайна: имаме нужда от добра генетика, много работа във фитнеса и внимателно балансирана диета.

В залата Деми тренира шест пъти седмично, редувайки тренировки за горната и долната част на тялото, както и кръгови. Упражненията за хубаво дупе са насочени към три вида мускули и затова резултатите са толкова забележими.

 

Деми яде просто: за закуска момичето си приготвя нещо на базата на яйца, за обяд – салата с пилешко филе или скариди и много зеленчуци, а за вечеря – риба със зеленчуци или суши. Тя закусва ядки. И според нея, с такива прости правила, можете да постигнете отлични резултати./ jenata.blitz.bg

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук