Тези снимки взривиха нета! Джулиана Гани го прави с кон! Скандалната силиконка е гола и надупена, а животното се опитва да… (СНИМКИ) 18+

0
5142

Гани, възседна за първи път в живота си коне в уникална фотосесия.

Още в началото на снимките андалусийската кобила Ендрина, побесня от чара на Джулиана и се опита на два пъти да я хвърли от гърба си, но „Мис силикон” овладя безкомпромисно положението. Изключително покорен обаче се оказа жребецът Наган, порода Тракенен, който до края на фотосесията бе готов на всичко, само и само да усеща Джулиана върху гърба си, пише Blife.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Оказа се, ездата е в кръвта на сексапилната блондинка и нейна детска мечта.

Родена с естествен летен загар, защото е дете от смесен брак между българка и ливанец – Гани откри своето ново хоби. След снимките е твърдо убедена, че ще се занимава с конна езда, за да поддържа перфектната си фигура, която е с класическите мерки 95/65/95 см.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

В светските среди Джулиана Незар Гани е известна не само като носителка на доста корони за красота и чар, но и с таланта си на пианистка. Завършила е музикалното училище „Добрин Петков” в Пловдив. След това учи в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ специалност „Икономика на туризма“, съдбата й прави неочаквана изненада.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Познати я съветват да се яви на конкурс за красота, защото освен физика и излъчване е и достатъчно висока – 176 см, което е предпоставка за успех. Моделството стартира на шега, но не съжалява, защото чрез него открива един друг, по-различен и лъскав свят. Зодия „Риби“, родена е на 21 февруари 1991 г и не крие годините си. Спортува активно, не пие и не пуши.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

В момента работи с колежката си Мариана Маринова в подготовката и организацията на редица конкурси за красота както за жени, така и за мъже.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук