Тибетската рецепта за удължаване на живота – само 4 съставки могат да направят чудеса с организма ви

0
1601

Тази рецепта е открита от експедицията на ЮНЕСКО през 1971 г. в манастирите в Тибет. Написана е на глинени плочки през 5-и век пр.н.е., а сега е преведена на всички езици по света, пише zdrave.to.

Ето съставките на древната рецепта: 100 грама лайка, 100 г жълт кантарион, 100 г безсмъртниче, 100 г брезови пъпки.

Смелете всички билки в кафемелачка и ги изсипете в емайлиран съд. Вечер взимайте по една супена лъжица от тази смес и я заливайте с 0.5 литра вода (вряла), оставете билките да се запарят 20 минути, след това прецедете през парченце памучен плат (не през тензух или марля). Налейте в чаша горещата смес и разтворете в нея 1 чаена лъжичка мед. Пийте я след вечеря, като след това не трябва да се пие, нито да се яде.

На сутринта: загрейте останалата настойка от вечерта на пара, добавете към нея отново чаена лъжичка мед и я изпийте. Правете това всеки ден, докато свърши цялата смес от билки. Курс на лечение: повтаря се след 5 години.

Как действа? Значително подобрява метаболизма, прочиствайки тялото от мазнини и натрупани течности. Прави всички съдове, особено кръвоносните, еластични, като това предотвратява развитието на атеросклероза, инсулт, стенокардия, сърдечен инфаркт, хипертония, изчезва шума в главата, възстановява се зрението, подмладява се целият организъм.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук