Тийнейджърка закопала сина на Йоско Костинбродския!

Девойката разпознала 17-годишния Валентин, въпреки че той и двамата му приятели били с маски

0
2486

Момиче е издало малкия син на Йоско Костинбродския за свит шушляк. Девойката разпознала 17-годишния Валентин, въпреки че той и двамата му приятели били с маски. Това разказали пред „Телеграф“ от МВР и прокуратурата.

Софийския градски съд пък пусна без мярка Йоско-младши. Учениците са обвинени за това, че на 2 януари със заплаха за побой са откраднали шушляково яке „Адидас“ за 55 лева от непълнолетно момче.

Престъплението станало в Северния парк в столицата.

Днес след Нова година Валентин и двама негови приятели отишли в Северния парк. Били с маски на главите. Приближили се до компания от момчета и момичета.

Един от аверите на Йоско-младши се обърнал към непълнолетното момче с думите: Сваляй си якето, за да не те започнем.

Детето се уплашило и дало шушляка си на нападателите. След това подало сигнал във 2-ро РПУ. На разпит като свидетел отишли и децата от компанията, които били на мястото. Една от девойките били категорична, че Валентин и друго момче на име Емилиян били сред нападателите. Познала ги въпреки маските, твърдят от обвинението. Затова и малкият син на Костинбродския бил задържан.

Тъй като е непълнолетен, бил освободен от Софийския районен съд без мярка, а същото решение взеха вчера и градските съдии. Валентин категорично отрича да е взимал чуждо яке. Той ще бъде съден като непълнолетен.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук