Това обръща абсолютно всичко! Коцето знае истината за панаира на Динко и Джино! Категорично не е вярно, че

0
2135

Фолкпевецът Константин заяви, че знае истината за скандала между Дижно и Динко. Припомняме, че ловецът на бежанци обвини Бианкалана, че е посягал на бившата си съпруга, а освен това я замъкнал и със 100 000 евро. Твърденията му обаче бяха опровергани от самата Дейна, която публично заяви, че Динко лъже.

„Познавам много хора в САЩ и те ми казаха какво се случва. Не искам да говоря и да казвам нищо. Категорично обаче не е вярно, че сестрата на Динко е карала хора от Щатите да се обаждат на Големия брат“, загатна Константин по темата за скандала между двамата, пише Пик.

„Джино много се постара вътре в къщата да победи. Заслужено си взе победата. Последните дни видях, че има и готина усмивка, браво на момчето“, каза още певецът.

Константин отговори и на обвиненията от Луна, че е наркоман. „Дойде при нас, отвори един шкаф и видя много лекарства и инжекции. Попита какво е това и аз й казах, че съм наркоман и затова са тези инжекции“, разкри изпълнителят, видимо развеселен от факта, че Луна се вързала на думите му.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук