Това се оказа последната снимка на младата майка с нейното бебе-Ето какво се случи на клетата жена!

0
1714

Седеммесечно бебе остана на практика сираче, след като баща му, 31-годишния Марк Махони, бе осъден на доживотен затвор с право на обжалване след 16 години за убийството на своята приятелка. Мъжът задушил Вики Хол и изпратил на свой приятел съобщение с думите: „Направих наистина нещо много лошо“ и заплахи, че ще се самоубие, пише в. „Дейли Мейл“. 24 часа преди смъртта си Вики публикувала във Фейсбук снимка с дъщеричката си.

Момичето дори и не подозирало, че тя ще ѝ е последната в живота.

Вики и Марк се запознали в сайт за запознанства. Отношенията им започнали на практика още от първата им среща. Но година по-късно се случило нещо, което никой не очаквал. След семейно барбекю бащата на Вики и младата двойка отишли в бар, оттам те се върнали в дома на родителите на Вики в Ливърпул, където бащата заспал на втория етаж. Когато се събудил и слязъл долу, той намерил вече мъртвата Вики, която лежала на дивана.

Впоследствие се оказало, че Марк е задушил Вики и е избягал от местопрестъплението в дома на свой приятел. Оттам той написал на друго момиче, с което също се запознал в социалните мрежи: „Искам да се върна при теб и да сме заедно, бебчо, моля те“. Малко след това полицията арестувала убиеца, който заявил, че това е било нещастен случай и не е искал да прави нищо подобно.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук