Тодор Славков все още е на легло, лекува разбитата си глава и тежките рани след катастрофата

0
654

Тодор Славков лекува сериозни травми след катастрофата, която претърпя ден преди Нова година.

Колоритът има сътресение на мозъка и рани по цялата глава, съобщава „България Днес“, като се позовава на отлично информирани източници.

След инцидент на Симеоновско шосе в столицата Малък Тошко бе приет във ВМА с фрактура на дясна раменна става, разкъсно-контузна рана на главата и съмнения за счупен череп. Въпреки сериозните си наранявания от катастрофата на 30 декември той е отказал да лежи в болница с мотива, че трябва да посреща новата 2016 година в извънболнична обстановка.

От полицията обясниха, че Малък Тошко няма вина за сблъсъка на автомобилите, както и че никой от участниците в ПТП-то не е употребил алкохол.

„Звучи като виц, но съм съвсем трезвен“ пошегувал се Славков в типичния си самоиронизиращ стил с униформените, които дошли на оглед след произшествието. Сред пострадалите в катастрофата са още баба и внуче. От Военномедицинска академия допълват, че за щастие всички пострадали са извън опасност за живота.

Междувременно в бохемските среди на Малък Тошко упорито се говори, че от доста време насам той е изоставил своята най-голяма дружка в живота – чашката. Лекар разяснил на Славков, че щетите, нанесени от алкохола, са пагубни за организма му, както и че черният му дроб никак не може да се похвали с добри показатели. Това предупреждение на специалиста очевидно доста е стреснало купонджията, защото от няколко месеца той не е улавян във видимо нетрезво състояние.

„Нямате идея колко скучен е животът без алкохол. Но все пак идва момент, в който човек тегли чертата. Тогава си дава сметка, че с много пиене нещата отиват в лоша посока“, закачливо призна неотдавна Славков в своя откровена изповед. Злобари и завистници в нощна София обаче коментират, че ситуацията с въздържането ще е от ден до пладне.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук