Толерантност?! В Австрия оправдаха бежанец, изнасилил 10-годишно момче

1
1556

Австрийският Върховен съд оправда иракски бежанец за изнасилването на 10-годишно момче, съобщи heute.at. При това формулировката на съдиите е такава, че на практика развързва ръцете на всеки от контингента мигранти в страната, който реши да направи същото.

Според върховните магистрати, прокуратурата не е доказала, че „бежанецът е разбрал, че момчето му казва не на предложението за секс” и иракчанинът Амир се е намирал в „извънредна сексуална ситуация, след като е бил 4 месеца без секс”.

Историята е много поучителна. Иракчанинът Амир дошъл в Австрия преди около 1 година. Той получил право на пребиваване, наели го на работа като таксиметров шофьор, включили го в програма за интеграция в обществото и му разрешили да посещава всички места, включително и  плувния басейн.

Точно в басейна той видял 10-годишното момче и го изнасилил, след което спокойно отишъл да поплува. Задържан в полицията, Амир признал всичко и получил присъда от шест години от първа инстанция. Върховните съдии обаче се трогнали от разказа на адвоката му, според който мигрантът не знаел добре немски и не разбрал отказа на момчета, а също така и бил 4 месеца без секс и отменили присъдата на първата инстанция.

Така милосърдието към бежанците в Австрия придобива чудовищни размери, те получават възможно най-леките наказания и често повтарят извършени вече престъпления. Като се има предвид, че в Европа за последните две години са влезли между 5 и 6 милиона бежанци, проблемът действително е огромен и може да стане истинска бомба със закъснител, коментират юристи.

Превод:ПИК

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук