Тома Томов за изборите в САЩ: Тръмп може да е новият Рузвелт и с Путин да направят Ялта-2

1
1352
Никога не бих предположил, че Тръмп ще победи. Поне в моята глава това е експлозия в мозъка. Добре дошли в американската революция от 2016-а, заяви журналистът Тома Томов.

„Все едно варварите са влезли в Рим, три дни са грабили и са си отишли. Горят всички големи домове – домът на Буш гори, домът на Клинтън гори…  Нищо апокалиптично няма. Няма да има гражданска война. Американците са консервативна нация. Ще продължат напред с този си избор и ще променят политиката”, прогнозира той.

Според журналиста политиката на Тръмп ще е близка до Рузвелт. „В Америка ще има много разделителни линии, ще има класова война. Той може да победи икономически. Със сигурност няма да има война с Русия. Сега Путин ще бъде детрониран от образа на главен демон. До една година ще има някаква нова Ялта 2. Или Тръмп ще отиде в Русия, или Путин ще отиде във Вашингтон”, прогнозира журналистът.

„Ако трябваше да отиде на голяма Студена война, Путин нямаше да издържи. Сега му се дава още живот и то много”, заяви Томов./Блиц

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ

1 коментар

  1. Томов, майка ти е травестит и се ебе за пари. Путин нямало да издържи на Студената война. Путко, путко, от сперма май не виждаш телевизора даже. Само че Путин с всичките кампании срещу него, помага на тези, които го подлагат на ембарго. Жалки плъхове сте вие, соросоидни лайноядци! А Доналд може да се окаже много як президент и аз съм шокиран от този избор, но на втори прочит той поне е с политически чисто минало, тепърва ще намира себе си и няма лобита и кукловоди.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук