Топ астроложката Алена с кошмарна новина за тези 3 зодии! Чака ги много тежка седмица! Много да внимават

0
2121

Овен През идните дни обърнете по-голямо внимание на взаимоотношенията си с околните. Най-правилното поведение е да действате разумно и да избягвате конфликтите. Не е изключено в някои ситуации да реагирате по-емоционално, да драматизирате или да избухвате. Не действайте под влияние на гнева.

Телец За вас идните дни ще бъдат благоприятни за постигане на баланс и хармонични отношения с околните. Необвързаните имат добри перспективи да срещнат човек, с когото ще се чувстват добре. За да си спестите излишни драми, до края не седмицата не реагирайте с крайности и не проявявайте ревност.

Близнаци Даденият период е подходящ за работа, в резултат на която пред вас ще се отворят нови много добри възможности. Ще се занимавате успешно с различни проекти, с творчески дела, с изкуство. Слушайте интуицията си при вземането на решения. Обърнете повече внимание на хората от приятелския си кръг.

Рак През дадения период ще регистрирате най-висока активност по отношение на любовния си живот. Някои от вас може да се влюбят, други ще преживеят прекрасни моменти с любими хора. Идните дни обещават да са успешни за креативните сред вас, за хората с творчески професии. Обърнете повече внимание на здравето си.

Лъв През идната седмица за вас ще настъпи много успешен период. В дома си ще се радвате на спокойствие, а в работата ще откриете нови възможности. Усилията ви ще дават резултати, така че бъдете търпеливи и давайте най-доброто от себе си. В края на периода са възможни приходи.

Дева През дадения период ще отбележите по-висока активност в срещите и разговорите си, ще изградите нови ценни контакти. Ще се радвате на хармонични отношения – както с човека до себе си, така и в бизнеса си, ако работите с партньори. Опитайте се да запазите вътрешното си спокойствие и да избягвате крайните емоции.

Везни През периода вероятно на преден план ще излязат темите за финансите или за бизнеса ви – в тези сфери е възможно да подемете нови начинания, да стигнете до важни решения. Бихте могли да обърнете по-голямо внимание на колегите си и на хората от приятелския си кръг. В любовен аспект са възможни сътресения, които обаче няма да помрачат седмицата.

Скорпион Още в началото на периода ще имате шанс да се изявите и да блеснете с качествата си. Откриват се добри възможности да надграждате, да се развивате и да изявявате себе си. До края на седмицата обръщайте по-голямо внимание на детайлите и изпипвайте делата си. Избягвайте конфликти.

Стрелец През идната седмица обърнете по-голямо внимание на приятелите си. Ще усетите раздвижване в социалния живот – ще участвате в повече срещи и събирания. Благоприятно време за осъществяването на нови контакти, тъй като ще се разбирате лесно с околните и ще намирате общ език с тях.

Козирог През дадения период ще се откриват нови и добри възможности по отношение на професионалната ви реализация и на кариерата, която градите – този въпрос винаги е особено актуален за представителите на вашия знак. Лесно ще наложите авторитета си в работна среда и ще осъществявате намеренията си.

Водолей Даденият период е подходящ за пътувания, за контакти или за работа с чужденци. Възможно е да изградите нови и ценни връзки, както и да започнете някакво престижно обучение, което ви е интересно. Добре би било да се заемете с разрешаването на парични въпроси. Ще имате шанс събитията да се развият във ваша полза.

Риби Би било добре да сте малко по-организирани и да планирате какво трябва да свършите – така няма да пропуснете нещо важно. Някои от вас може да са критикувани от партньор или просто да усещат студенина във взаимоотношенията си. Не се притеснявайте – негативното астрологическо влияние е краткотрайно, а и има вероятност да драматизирате малко повече.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук