Топ гадателката разкри чакат ли ни сериозни катаклизми през следващите години и могат ли хора като Слави Трифонов да оправят страната

0
1617

България я чака възход след 2020-та, предвижда ясновидката Соня Щерева от Горна Оряховица. Гадателката направи прогноза за съдбините на страната, която предвижда, че след около три години ще започне масово завръщане на българи от чужбина.

Държавата ни ще тръгне нагоре и я чака възход. „Тогава ще се раждат много бебета, чака ни истински бейби бум. В управлението на страната ще започнат да влизат образовани и подготвени българи, живели зад граница, които истински ще болеят за проблемите на своите сънародници. Тези които ще дойдат, ще оправят държавата. Те са завършили престижни университети и наистина ще ги води националния интерес”, пророкува Соня Щерева пред „Труд“.

Известната с дарбите си горнооряховка предсказва бъдещето, насочва, дава съвети и лекува от 1990 г., а потокът от болни, хора с проблеми не само от България, но и от чужбина, не спира целогодишно пред дома й в железничарския град. С пророчицата се съветват известни личности от политиката, шоубизнеса и обществения живот. Често за съдействие при заплетени случаи с нея се консултират дори и криминалисти.

Гадателката е категорична, че България не ще се оправи от такива като Слави Трифонов и подобни временни лидери и партии, а от високо образовани и с морал българи зад граница, които ще помогнат на страната ни. „Трябва още няколко години да потърпим само и хубавото ще се усети и у нас!“, заявява ясновидката. По думите й непоправими неща за България няма да се случат, защото я пази висша сила. „Държавата ни няма да изчезне или да се погуби, въпреки че някои се опитват да правят такива мрачни прогнози. Свята енергия от душите на загиналите воини през различните исторически периоди във войните пази България. Освен това държавата ни е силно заредено енергийно място и Света Богородица бди над нея. Ние сме божествена страна”, напомня пророчицата.

 Щерева предвижда, че завръщането към обичаите, българщината и към националните традициите продължава. Желанието на много млади българи да съхраняват родния фолклор, да разучават хора и песни, да се захващат отново към старинни занаяти и да се обличат в национални носии, ще укрепи българския дух. Според екстрасенса не се очертават сериозни катаклизми през следващите години.

Голямо земетресение няма да има, а българската земя ще потреперва само от леки трусове. Соня Щерева твърди, че в района на Родопите има загаснал хилядолетен вулкан, за който знаят малцина учени. Кратерът „спи“ и ако се събуди има вероятност да стане опасно. Щерева предвижда пороите, наводненията и градушките да продължават. „Луната расте и това оказва негативно влияние върху атмосферното налягане, което предизвиква потопите. Ще има унищожена реколта. Смятам, че това е Божие предупреждение, за да се осъзнаят хората, да не ламтят за материални придобивки, а да станат по-добри, по-милостиви и по-смирени“, разказва ясновидката и допълва, че се очаква в бъдеще ръст на инфекциозните болести, причинени от различни насекоми. „Често няма да е известен произходът на болестта, лекарите ще се затрудняват да поставят диагнозата, но наистина ще има такива епидемии, които ще засегнат много хора“, предупреждава горнооряховката. Тя разказва, че всеки втори българин вече е неуравновесен и случаите на агресия, депресия и психични проблеми, стават масови. „Напрежението в обществото ни ескалира. Стресът смазва хората и те боледуват много“, отчита ясновидката.

Тревожна тенденция

Все повече деца страдат от тумор на мозъка

По думите на горнооряховската гадателка Соня Щерева напоследък много деца страдат от тумори в мозъка. Това е наблюдението й през последните години, когато притеснени родители идват за съвет при нея. Част от туморните образувания, за щастие са доброкачествени и има лечение. Ясновидката разказва, че наскоро дори свещеник със семейството си потърсил помощот нея. Разбрал за пророчицата и както се връщал с влака от Варна, слязъл на жп гарата в Горна Оряховица, за да я посети. Довел болното си момченце, на което лекарите били поставили диагноза – три тумора в мозъка. Соня Щерева обаче била категорична, че става въпрос за хематом, образуван от падане на детето по глава. На тръгване, свещеникът поискал да остави пари до една от многобройните икони в дома на пророчицата, но тя категорично отказала с думите: „Аз пари за деца не вземам, вместо аз да ви помогна за лечението на детето, вие искате да ми оставите…“ . Човекът се трогнал, признал, че е свещеник и я благословил, а не след дълго се обадил, за да потвърди, че повторната диагноза на медиците за болестта на детето била хематом. Соня Щерева споделя, че пада възрастовата граница и на диабета. Масово при нея идват родители на дечица, заболели от диабет, както и от сърдечно-съдови аномалии.

Соня Щерева е познавала с точност и по колко евродепутати ще влязат от различните партии през различни кампании. Прогнозите й за предсрочни избори и управлението след тях също се оказват верни през последните години на парламентарна криза. През миналата година тя предвиди трусове във властта и извънредни избори през пролетта на 2017 г. и заяви пред местен вестник, че Бойко Борисов ще стане премиер за трети път. По повод зачестилите напоследък нападения над обществени фигури и саморазправи, тя смята, че тези инциденти „се правят нарочно“. „Целта е да се дискредитира сегашното управление, народът да се обърне срещу ГЕРБ и Бойко Борисов”, обяснява Щерева. Гадателката смята, че сегашният премиер не лъже народа, като дава обещания. „Всичко обаче се случва бавно. Служебното правителство малко разхвърля нещата и върна управлението на държавата назад, а Бойко трябва пак да ги изчиства от блатото. Той иска да се повишат пенсиите, ето и аз съм пенсионер, но знам, че няма как да стане изведнъж, след толкова години кражби в държавата. Въпреки че го хулят Борисов наистина мисли по човешки, за хората, направи и ще направи доста неща за България“, разсъждава ясновидката.

Предсказание

Правителството ще изкара целия мандат

Гадателката предсказва това правителство да изкара докрай четиригодишния си мандат. Въпреки това Соня Щерева е категорична, че в момента държавното управление е като „разграден двор“. Не само в парламента, но и в самото правителство има разнобой между министри, всеки дърпал чергата към себе си. „В крайна сметка отново потърпевшите ще сме ние, българите. И така ще е до 2020 година, както ви казах! Лошо не мога да кажа за сегашния президент Румен Радев. Той е интелигентен човек, ала му се иска да започне от нулата, да се разпусне сегашния парламент и както при служебното правителство, той да подрежда нещата и да назначава свои екипи във властта. Впрочем той се разбира с доста политици от ГЕРБ”, заключва горнооряховката. Щерева прогнозира, че президентът ще се дистанцира от лидера на БСП Корнелия Нинова, тъй като „виждал доста нейни грешки“. Особено за кражби сътрудничи на МВР. Соня Щерева не крие, че сътрудничи на МВР. „Почти винаги съм ги насочвала правилно, разплели сме доста случаи. Особено за кражби, за изчезнали хора“, признава ясновидката. Преди около месец я потърсили родини на изчезнал старец от Велико Търново с деменция. Тя ги насочила да излязат извън града на юг, в промишлената зона. След упорито претърсване на района, близките открили дядото полужив. Бил си постлал на земята да спи и без храна, и вода издържал тези дни.

Масово разваля злодеяния

Ерата на магиите

Соня е изумена, че сега в България е настанала „ерата на магиите“. При нея идват хора, пострадали от злонамерено енергийно влияние или такива, които искали да направят някому лошо. Злосторниците обаче тя връщала още от вратата. „Не може да си представите за какви случаи става дума! И интелигентни хора се занимават с това – да поръчват на близки, на сестри и братя, на колеги, има и такива, които дори на децата си поръчват магии. Примерно, възрастна майка, изоставена от дъщеря си, която не я гледа и бърза така да я накаже! Нямам думи какво съм виждала – за да отстранят кандидат за работно място, поръчват магия за смърт“ , споделя потресена от размерите на човешката лошотия гадателката. Тя е категорична, че в България този бизнес в момента е много печеливш, но е пълно с шарлатани, които мамят хората и им вземат понякога хиляди левове. „За да умееш да разваляш злодейството, да изчистиш негативната енергия, трябва да познаваш сърцето на Корана. В България има само двама-трима просветени, които са учили този занаят в Истанбул и те умеят да направят качествено нещата. Така или иначе, този, който поръчва, явно няма страх от Бога, защото някой ден злото се връща към него като бумеранг. Ако той не пострада, негативната енергия ще се стовари с двойна сила върху неговите деца или внуци”, припомня една от закономерностите на Вселената горнооряховката.

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук