Топ кулинарите на България за първи път в директен сблъсък в „Черешката на тортата” по Нова

0
1090
HENRY IV

Седмица на кулинарните шедьоври и силните индивидуалности събира Лео, Лора и Стоян, Ути, Шишков и шеф Петров в една кухня

14 февруари 2016 г., София. Тази седмица кулинарното шоу „Черешката на тортата” за първи път събира на едно място най-известните готвачи в България. Предстоят атрактивни кулинарни шедьоври, но и професионални и емоционални сблъсъци в кухнята – от понеделник до петък в 20.00ч. по Нова.
С италианска вечеря у дома си Лео ще открие седмицата, като освен любимите си специалитети, той ще представи на специалните си гости и любимите си хора – съпругата, близнаците и тъща си. Вечерята ще придобие неочакван обрат, когато шеф Петров и Ути влязат в пряк сбъсък на кулинарни теми.
Във вторник студиото на „Бон апети” ще отвори врати за звездните гости, а Лора и Стоян ще развихрят въображението си, за да приготвят и поднесат по необикновен начин едно на пръв поглед обикновено меню. Нов кулинарен спор между тримата професионалисти – Ути, шеф Петров и Шишков ще нагорещи още повече атмосферата и ще предизвика всеки от участниците да се включи.
Ути ще посрещне топ готвачите в неговото студио, залагайки на скритото си оръжие – дивечово меню. Решението му да накара гостите да си отсервират сами и да му помогнат с преместването на барбекюто, ще усложни още повече нещата и ще доведе до нови нападки – не само професионални, но и лични.
С помощта на младите готвачи от Техникума по обществено хранене Шишков ще приготви и сервира менюто на вечерта. Този път подготовката и способностите на младите готвачи ще са ябълката на раздора и причината за поредната порция скандални разкрития по време на вечерята.
В последната вечер на тази много емоционална седмица ще видим шеф Петров в действие в ресторанта му в Банско. С молекулярна кухня и палитра от 15 ястия той ще направи опит да срази конкуренцията. Дали обаче те ще му гарантират победата или за титлата „Най-добър домакин” е нужно нещо повече?

HENRY IV
HENRY IV

Как ще се справят Лео, Лора и Стоян, Ути, Шишков и шеф Петров с предизвикателството да се изправиш срещу най-добрите? Ще успее ли шеф Манчев да им помогне с ценните си съвети или в опита си да докажат кой е по-по-най никой няма да е готов да го чуе? Не пропускайте седмицата на професионалистите, в която силните индивидуалности ще се изправят в битка за титлата „Най-добър домакин” с едно единствено оръжие – опита и уменията си – от понеделник до петък, в 20.00ч. по Нова.
Най-интересното от сезона можете да видите във Vbox7.com канала на „Черешката на тортата”, а актуалните новини следете в сайта на Нова и във Facebook страницата на предаването.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук