Топ 10 на най-големите селяни у нас

0
2456

1. Валери Божинов

Клипчетата и песните на футболиста не се нуждаят от коментар. Божинов е емблема на човек, който трябва да рита, говори и пее единствено на селски стадион. Същият е автор на турбо селското обръщение „Малко коте“

Джизъса е по известен с татуировките и глупостите си, от колкото с футболните си изяви. Преди време той реши да издълбае с монета инициалите си на една от колоните на Колизеума, но бе заловен в момента на нарушението от охраната на историческия паметник. Цяла България потъна в срам.

3. Ники Михайлов

Любовните драми на сина на шефът на БФС Борислав Михайлов нямат край и се пълни със селски изцепки. Михайлов младши ходи с тонове охрана и основно сменя фолк фурията Алисия с емблемата на кифлите Николета Лозанова, и обратно. 50 пъти.

4. Ценко Чоков

Кметът, който бие съгражданите си, а после пие Чивъс Регал е на почетното 4-то място в нашата класация. За него няма спор, че е мега селянин, просто защото той е кмет на мега селото Галиче.

5. Митьо Пищова

Едрият бизнесмен от Велико Търново притежава всички качества на селяк. Толкова много, че чак джакузито не ги побира.

6. Динко от Ямбол

Рекетьорът на мигранти, който се представя за „пазител на държавната граница“, също има достатъчно качества за да присъства силно в тази класация. Дори обаче и да мълчи, само косматото му палтенце разказва достатъчно.

7. Милко Калайджиев

„Я елате пиленца при батко“……….Има ли смисъл да пишем още нещо?!

8. Николай Бареков и Валери Симеонов

Почетното 8-мо място си делят лингвистът Николай Бареков и ексдепутатът от НФСБ Валери Симеонов. Първият има блестящ village english, а вторият всички черти на коренен жител на кв. „Меден рудник“ в Бургас.

9. Митьо Гърнето

Бившият собственик на ЦСКА Димитър Борисов, Митьо Гърнето, е стар купонджия и се занимава с боклук. Именно той и партньора му преди години бяха подкарали един от най-емблематичните родни отбори, директно към сметището в Суходол.

10. Бай Ганьо

Ганьо Балкански или Бай Ганьо е литературен герой на Алеко Константинов и главно действащо лице в неговата поредица сатирични фейлетони осмиващи българската селяния. Всички горни лица са единствено и само жалки негови подражатели.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук